Dünyayı yaşanacak daha iyi bir yer yapmak için dünyayı değiştirmek  mi istiyorsun?

Eğer öyleyse öncelikle
Kendini değiştirerek başla. Bir sonraki etkileşimin kendini değiştirmenin en iyi yoludur. Hiç kimse başkalarının ne yaptığını veya söylediklerini kontrol edemez. Bu arada, herkesin dönüşme şansı var.
Hayat, yürüyüşümüzdeki, kişiliğimizdeki döngülerden ve sürekli değişikliklerden oluşur, bizi ruh özümüzle buluşmaya yaklaştırır.
Kendini tanıma ve kendini dönüşüm sürecinin temel şartı özgürlüktür. iyileşme arzusu olmadan hiçbir şifa gerçekleşmez. Alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı değiştirmek için sıkı çalışma ve bilinçli bir bağlılık gerekir.
Eylemsizlikten kurtulmalı ve konfor alanından çıkmalısın.
 
Düşünce yaratır ve eylem materyalleşir . Düşünce ve değişme arzusuyla, harekete geçme ve onu gerçekleştirme gücünü alıyoruz. Her insan, gerçekten yaşamak istediği hayatı dönüştürebilmelerini ve yaratabilmelerini sağlayan gerekli içsel güce ve potansivele sahiptir.
Hayattaki her şeyin iki elle yapıldığını fark edin. Hiçbir şey öylece gelir ve hiçbir şey öylece de  gitmez. Sevgi istiyorsan, sevgi ver. Kendine sabretmek istiyorsan sabret. Dünyada ve çevrenizdeki insanlar için görmek istediğiniz değişim olun.
 
Zaman burada ve şimdi. Bir şeyi ya da birini eleştirerek, ya da başkalarının yaptıklarından ya da yapmadıklarından şikayet ederek daha fazla zaman kaybetmeyin. Bunun yerine enerjini kendi gelişimine odaklan. Kendi titreşim standartlarınızı yükselttiğinizde, kendinizi değiştirdiğinizde ve daha aydın bir insan olduğunuzda, ışığınız daha parlak olacak ve bu nedenle diğer kardeşlerin yolunu aydınlatacak. Değişimin içinizden başladığını fark edin. Kendini değiştirerek etrafındaki dünyayı değiştirmiş olursun.
 
Bugün pazartesi hafta başı yeniliklerin, yeni başlangıçların böyle bir değişimin dönüşümün tam zamanı…
Biz de değişiminiz dönüşümüz farkındalığınız bol bol ve daim olsun diyoruz
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Mutlu haftalar,
Sizi Seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…