ENERJİNİZE İYİ BAKIN! Enerjinize dikkat etmeye başladığınızda, daha iyi insanları çekmeye başlarsınız, daha iyi anlar çekmeye başlarsınız, daha iyi hissetmeye başlarsınız!

Her şey senin içinde başlar. Enerjine önem verdiğin zaman, kendini hangi ortamda bulursan bul, ışık senin içindedir ve hiçbir şey seni etkilemez.
 
 Enerjimiz, günlük davranışımız, yaydığımız duygular, kendimizde ve başkalarında ürettiğimiz duygular, düşüncemiz, mizacımız ve karakterimiz
Üzerine günlük çalışıyoruz.
 
ENERJİNİ KENDİN ÜRETSİN!
Ve bazı eylemlerin enerjimizi boşaltma gücüne sahip olduğunu fark etmiş olabilirsiniz, bazıları ise onu sürdürmeye yardımcı oluyor. Kendi düşünce ve duygularınızı tekrar ederek bazı ruh hallerini pekiştirirsiniz.
 
Takıntılı  düşünceler ve toksik duygular enerji tüketir ve olumsuzlukları size ve çevrenize çeker, uyumunuzu etkileyen düşük titreşimler üretir.
Minnettarlık titreşim şansımızı da olumlu yönde etkiler. Şükretme alışkanlığına geliştir. Basit bir minnettarlık eylemi kişisel mutluluk seviyenizi arttırabilir.
 
Gün içinde zihninizi beslediğiniz şeyi dikkatlice izleyin!
Size iyi gelen müzikleri dinlemeye  çalışın, size bazı entelektüel fayda getiren ya da daha yüksek frekansta titreşsenize yardımcı olan şeyleri izleyin ve okuyun.
 
Başkaları hakkında şikayet etme ve kötü konuşma alışkanlığına ortadan kaldırın. Olumsuz bir şey düşünmemeye ve söylememeye çalışın.
Haydi şimdi sizinle bir çalışma yapalım;
Dünya hakkında, kimse hakkında, kendin hakkında olumsuz bir şey söylemeden 24 saat geçir. Ve hayatının nasıl değiştiğini izle!
 
Titreşim frekansınıza dikkat edin.
Fiziksel sağlığınız kadar enerjiniz de önemlidir, ona iyi bakın!
 
Minnettarım..!
 
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Mutlu bir güne niyetimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…