Efsane bir yeni hafta ve pazartesi ve üstelikte enerjisi 1!

Her türlü başlangıç için 1 enerji gününü seçebilirsiniz. Yeni bir iş, diyet, yeni kararlar, atılım gibi her türlü yeni başlangıçlar için güzel bir gün…
Biz de bu bir enerjili haftanın ilk gününde yaptığımız her şeyin bize döneceğini bildiğimiz için iyiliklerle dolu bir gün ve hafta olmasına niyet ediyoruz.
 
İyiliği yükseltmek gerekli dört adım nedir ona bakıyoruz;
1. ???EGZERSİZ YAP ve vücudunuzu her gün hareket ettir. Yürüyüş, direnç antrenmanı, yoga, aerobik aktivite veya diğer herhangi bir fiziksel aktivite fiziksel sağlığınızı güçlendirmek için alternatif alabileceğiniz örneklerdir.
 
 
2- VÜCUDUNUZU özellikle bağırsaklarınızı TEMIZLEYIN. Bunu işlenmiş, hiper işlenmiş ve genetik olmayan yiyecek tüketiminizi azaltarak yapın. Mümkün olduğunca doğal ve organik yiyecekler yiyin.
 
3-ÖĞRENMEK BU İŞİN UZMANLARINDAN DESTEK ALIN! Zihinsel alışkanlıklarınızı ve düşünce kalıplarınızı değiştirin Sezgisel düşünün ve alanındaki uzmanlardan içgörür alın.
Klasik öğrenme metotlarından yeni öğrenme metotlarına geç. Eski alışkanlıklara takılma, yeni bilgilere göre beslemeyi ve değiştirmeyi öğren. Kendini devamlı güncelle!
 
4- IŞIK OL. Nefes egzersizleri ve meditasyon pratiği yapın. Kalbini evrene aç ve kendini iyilik ve şefkatle doldur. Kendini sonuna kadar sev. Empati uygulamak yardım sağlar, insanları anlamak hayatını kolaylaştırır.
 
Bu 1 enerjili Pazartesi günü ve yeni haftada her türlü yeni başlangıçlarınız hayırlı olsun
Yolunuz açık haftanız bolluk bereket ve sevgi dolu olsun.
Mutlu pazartesiler,
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…