Evin enerjisini düşüren 7 şey ..!

Efsane üç  enerjili çarşamba gününden tüm gönül dostlarıma selam ..
Peki üç enerjili çarşamba bize getiriyor
Numaralojiye göre üç (3) : Üç sayısının ruhani anlamı sihir, önsezi, verimlilik ve fayda getirir. Üç sayısı, çok yönlülüğü ve yaratıcılığın saf neşesini davet eder. Üç ayrıca Geçmiş, Şimdiki zaman ve Geleceği temsil ettiği için bir zaman belirleyicisidir.
 
Üç enerjili çarşamba günü ile  geleceğimizi yeniden yapılandırmak için ise evimize  bakalım  ve enerjisini  yükseltelim isterseniz buyurun;
Öncelikle evimizin enerjini yükseltmek için neler enerjiyi düşürüyor bunlara bakalım.
 
Evin enerjisini düşüren 7 şey!
 
Yatağınız, masanız ve banyonuz hayatınızın önemli yönlerini yansıtır.
Yatak odanız, oturma odanız, bahçeniz ya da ofisiniz kirli ve dengesiz olduğunda enerji kaybını ve güç kaybetmeyi işaret eder.
Dışarısı içindekine ilham verir, yukarıdaki aşağıdakine benzer,
 
1. ?Asla eve ayakkabıyla girme! Bu, kutsal evinizi kirleten dış kirleri, kirleri ve enkazları yansıtır
2. Asla çöp depolama! Buzdolabında eski yiyecekler, poşetlerde artıklar, yatağın altında ya da başka bir yerde tek kullanımlık yiyecekler birikme eğiliminde, üstüne de kişisel enerjiyi emer.
3. Evin enerjisini düşürmek istemiyorsan, asla kirli tuvalet kağıdı biriktirme! Asla eski ve kırık nesneleri depolama! Aşırı kullanılmaz nesnelere bağlı olanlar sürekli anı eski standartları yaşarlar; eski ve kırık nesneler değişimi  ve ilerlemeyi engeller.
4. ?Asla başarısızlık sembollerini toplama! Yani eski borçları, geçmiş aşkların resimlerini, gösterişli hüzünlerin hatıralarını geri çağırıp aynı desenleri tekrar etmemek için saklama.
5. Kaos içinde masanızı ve yatağınızı asla terk etmeyin! İlki profesyonel hayatınızı, ikincisi ise duygusal tarafınızı (yansıma olarak) etkiler.
6. ?Asla evini terk etme! Burası senin sığınağın, yerleşim ve ilahi ile bağlantı noktan. Senin sevgi alıp verdiğin yer. Ona sevgi ver ki sevgi alasın. Onu daima canlı, temiz ve aktif tutun
 
3 enerjili çok yönlülüğü ve yaratıcılığın saf neşesini davet eden bu güzel günde
Enerjiniz neşe ve mutluluk enerjisinde olsun
Yüzünüzdeki tatlı bir gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…