Değişim ,dönüşüm yolculuğuna çıktıysanız bu yolculukta insan ilerlerken eski standartlara geri dönme eğilimi vardır ve kendimizi bazı eski davranışları tekrar ederken bulmamız nadir bir şey değildir.

Çünkü desen değiştirmek sabır, ısrar ve çok azim gerektiren bir süreçtir.
Negatif standartların değişimi aniden olmayabilir . Genel olarak düzenli olarak tekrarlanan küçük günlük eylemlerin toplamından sonra gelir.
Ama bir kez bu süreci başladığınızda ve bundan vazgeçmediğiniz zaman her şey yeni  bir hayatın yaratılmasıyla sonuçlanır.
Standartları kırmak zor olabilir  çünkü her şeye aynı prizma altından  bakmamızı ve benzer davranışlar almamızı sağlayan, her zaman aynı sonuçlara yol açan bir tür otomasyona bağlıdırlar .
 
Bilinçsizce aynı davranışlara sürüklenip hayatımızı sabote edebiliriz . Örneğin yürümeyen bir ilişkiye döndüğümüzde, duygusal olgunluğu  olmayan birine yeni bir şans verdigimizde , diyeti veya akıllı bir egzersiz rutinini bozduğumuzda, fiziksel, duygusal ve profesyonel gelişim fırsatlarını kaybettiğimizde, ruhsal uygulamalarımızı terk ettiğimizde bu deseni anlayabiliriz.
İşte  standardın kırılması gereken zaman. Bu davranışın farkında olmak ve bizi eski versiyonumuza gotürmeyen bilinçli ve daha iyi bir seçim yapma gücünü verir .
Hepimiz akıllıca bir değişimi hak ediyoruz ve bu değişim bizimle başlar.
Sadece bir standardı bozup kendini en kötü döneminden kurtaranlar bunun ne kadar zor olduğunu bilir ve hiçbir şeyin onları geri getirmesine izin vermemelidir!
Evet haydi gelin şimdi bir olumlama  yapalım ;
En kötü aşamamdan çıkmak için çok savaştım ve hiçbir şeyin beni bir daha oraya koymasına izin vermeyeceğim.
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle,
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…