Harika bir perşembe gününden tüm dostlarıma selam.
Bazen hayatımız öyle ters gider ki istediklerimiz olmaz kapılar kapanır sanki hiçbir şey artık düzgün gitmiyor gibi görünür.
Oysaki kapalı kapıların, cevapsız duaların sebebi vardır . Planlarınız işe yaramadı çünkü evrenin sizin için hazırladığı daha iyi bir şeyi vardır .

Bazen kapılar kapanır ve dualarımız kabul olmaz gibi görünür. Ama umutsuzluğa kapılmayın, çünkü evrenin hayatınız  için çok daha büyük ve daha iyi bir plan vardır…!

Henüz tam olarak anlayamasanız bile, yolculuğunuzda olan her şeyin bir amacı ve bir varoluş nedeni olduğuna güvenin. inancınızı  pozitif tutun çünkü en iyisi henüz gelmedi!

 Bazen hayatın belirsizlikleri ve zorluklartyla baş etmek zordur. Ama unutma ki karşılaştığın her şey büyümek, öğrenmek ve güçlenmek için bir fırsattır!

Kapılar kapandığında  ve cevaplar gelmediğinde, bu zamanı kendinle ve evrenle yeniden bağlantı kurmak için kullan. inançlarına ve değerlerine sadık kal ve umudunu kaybetme. Evren  senin lehine çalışıyor ve senin için inanılmaz bir sey hazırlıyor!
Peki senin hayatın nasıl gidiyor ? 
düşün ve
Haydi Gülümseee….
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgi ile bakın
Selam ve sevgilerimle 
SİZİ SEVİYORUM..
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM….