Her zaman haklı olma ihtiyacından vazgeç..!

1-Her zaman haklı olma ihtiyacından vazgeç..!
Yanlış olma fikrine tahammül edemeyen her zaman haklı olmak isteyen harika ilişkileri bitirme veya kendimize ve başkalarına stres ve acıya neden olma riskine rağmen çok sayıda insan var. Ve buna hiç değmez. Ne zaman kimin haklı kimin haksız diye bir kavga başlatma ihtiyacı hissetsen, kendine sor: "Haklı olsam, huzurlu olsam? "
" Ne fark eder?
Egon gerçekten bu kadar büyük mü?
Düşün lütfen..!
 
2. Kontrol ihtiyacından vazgeç! Başına gelen her şeyin kontrolünde olma ihtiyacından vazgeçmeye istekli ol durumların, olayların, insanların vb. ister sevdikleriniz, ister iş arkadaşlarınız , ister sokakta tanıştığınız yabancılar olsun-. Her şeyin ve herkesin tam olarak olduğu gibi olmasına izin ver ve bunun seni nasıl daha iyi hissettireceğini gör.
??Vazgeçerek her şey yapılır. Dünya deneyenle kazanılır ama denemek ve denemek lazım. Dünya zaferin Ötesindedir.
 
3. Başkalarını suçlamayı bırak!
Sahip olduklarınız ya da Olmadıklarınız, hissettikleriniz ya da hissetmedikleriniz için diğer insanları suçlama arzusundan vazgeçin.
Gücünden vazgeçmeyi bırak ve hayatının sorumluluğunu almaya başla.
 
4. Kendini yıkıcı sohbeti bırak!
Kaç kişi olumsuz, kirlenmiş ve sürekli yenme zihniyetinden dolayı kendine zarar veriyor? Zihninizin size söylediği her şeye inanmayın özellikle de karamsar bir şeyse. Sen bundan daha iyisin
 Akıl doğru kullanıldığı takdirde süper bir enstrümandır. Yanlış bir sekilde kullanılırsa çok yıkıcı hale gelir.
 
5 -Kim olabileceğinize veya olamayacağınıza dair, neyin mümkün ve neyin imkansız olduğuna dair kısıtlayıcı inançları bırakın. Şu andan itibaren, sınırlayıcı İnançlarınızın sizi yanlış yerde tutmasına izin veremezsiniz.
Kanatlarını aç ve uç!
Peki sizin mutlu olmanıza engel olan düşünceleriniz var mı?
Hepimiz için mutlu bir cumartesi ve hafta sonu olmasına niyet ediyorum
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgi ile bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…