Aşk, iş, hayat, çoğu zaman gitmelerini istediğimiz yöne gitmez ve bu bizi kaybolmuş, hayal kırıklığına uğramış, yenilmiş hissettirir, sanki her şey anlamsızmış gibi.

Değişmez gibi görünen olayların seyrini değiştirmeye çalışırız, zamana ve kadere karşı savaşırız ama başarısızlıkla sonuçlanabilir. Mantığını anlamasak ta her şeyin bir nedeni vardır çünkü bize olan bize bir yol bulur.
İşler plana göre gitmiyorsa, genellikle bu plan yanlış veya daha büyük bir plan olduğu içindir.
Sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanlar sonsuza kadar bizimle kalacaklar diye bir şey yok bir günden diğerine, hep hayalini kurduğumuz kariyer aniden yıkıla bilir orada artık yapmak istemediğimizi öğreniyoruz. Bazen cennetten cehenneme bazen dağın tepesinden çukurun dibine gidiyoruz, düşüyoruz sonra tekrar kalkıyoruz.
 
Her an tüm çözümlere sahip olamayız, bazen sadece güven ve inanç, kendimize güven ve nereye gittiğimizi tam olarak söylemeden bize rehberlik eden daha yüksek bir güce inancımız olabilir. Artık bizden yana olmayanlar sadece doğru kişiye yer bırakır, işini kaybederken yeni fırsatlara yer açar.
Toprak ayaklarının altına düşüyormuş gibi hissettiğinde üzülmek, öfkelenmek ve korkmak normaldir, ama sadece daha iyi bir şey geliyor diye olur.
Bizi acı ve suçluluk arasında sürükleyerek, hatalı olduğumuzu düşünerek zaman harcamaya gerek yok, çünkü biz suçlu değiliz. Kendini yeniden bulmak istiyorsan akıntıya kapılıp, bizden uzaklaşmadan istediklerinin peşinden koşmadan birçok koşulda önce kendini kaybetmek gerekir, Tüm cevaplara sahip olmadığımızı fark ettiğimizde, genellikle işte o zaman doğru sorular sormaya başlarız.
 
Kader, hiç ummadığımız anda gelir, bağlılık olmadan, kişisel gündemimizi umursamadan. İnsanlar, durumlar, olaylar, sevinçler, haberler, keşifler, her şey doğru zamanda gelecektir.
 
Canımızı yaktığı için küfrettiğimiz şey, bazı durumlarda nimet olabilir.
Yaptığımız şeyler için mümkün olan her türlü çabayı harcamak iyidir ama sürekli her şey mükemmel olacak kaygısı içinde yaşamamalıyız.
Yazılanlar her iki şekilde de ortaya çıkar. Er ya da geç biz yolu değil yol bizi bulur.
BIR GÜN VEYA BIR YIL SÜREBILIR, ANCAK SIZE YÖNELIK OLAN SIZI BULACAKTIR.
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgi ile bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…