Boğaz konuşmayı sembolize eder. Bu düşündüğün her ne ise çıkış noktasıdır. İfadeniz ve yaratıcılığınız bu kanaldan tanınır.

Bu nedenle, bir şey konuşmanıza engel oluyorsa, ifade etmeye çalıştığınız şey anlaşılmıyorsa, sizi rahatsız eden şey söylenmiyorsa, bilin ki boğazınız iltihaplanmayla cevap verir.
Boğaz ağrısı karışık duyguları ifade eder. Konuşmamızı engelleyen, bizi
"kurbağaları yutmaya" zorlayan her şey, bademciklerde iltihaplanmayı, ses tellerinde problemleri ve hatta sesin tam sessizliğini getirecek, : "İstediğimi söyleyemediğim için artık konuşmuyorum. " düşünceyi sembolize eder.
Konuşma korkusundan kurtulmayı öğren.
Fikirlerinizi, isteklerinizi, beğenmediklerinizi ifade edin ve çevrenizde yaşama özgürlüğü atmosferi oluşturun. istemediğin şeyi yapmaya kendini zorlama, o yüzden tepki ver! Canını sıkan şeylerden kurtul ve hayatında yeniyi ara!!!!
Konuşmaktan bıktıysanız ve hiçbir şey değişmediyse, değişme vaktiniz değişmediyse, değişme vaktiniz gelmiştir. Sorunlarını çözmek için bir sesin olmasını istiyorsan, yaşadığın durumla yüzleş çünkü sorun başka insanlarda değil, senin içindedir.
Değişmen iyi ki çünkü nereye gidersen git zorluklara karşı davranış şeklini de yanında götürürsün.
Kalp ağrısı bir konaklamadır. Kim mutlu olmak istiyorsa savaşmaya gider ve kendini egoya mahkum ettirmez.
Sizi hem finansal hem de duygusal hayal kırıklığına uğratan her şeyi unutun ve bağımsızlığınızı arayın.
Kişisel entegrasyonunuzu uyumlu bir şekilde arayın ve fırtınaya karşı savaştığınız anların tam olarak daha büyük dalgaların vizyonumuzu kapladığını anlayın. Öyleyse düşüncelerini bırak.
Gelgit devamlı ..
Boşuna kürek çekmeyi bırak. Her konuda ne düşünüyorsanız sağlam ve sakince söyleyin, boğazınız mutlaka tamamen iyileşsin.
Peki sizin boğazınızda herhangi bir rahatsızlık var mı?
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…