Güçlü olmaktan bıktığınızda, bu yazı size iyi gelecektir!

Biz dürüst insanlarız, çalışıyoruz, ailemize zaman ayırıyoruz, sevgiye, iyiliğe inanıyoruz, inancımız var, ama hayatımızın istediğimiz gibi bir yere gittiğini görmüyoruz, her şey durgun görünüyor ve sonra zamanla da iyi bir gelecek, mutlu bir yaşam umutlarını yitiriyoruz. Modumuz düşüyor .
 
Kolay değil bazen üzüntülü günlerin içinden geçmek kolay değil ,yarını düşünüp ne olacağını  bilmemek çaresizliğe teslim olan gücünü görmek düştüklerinden kalkamamak kolay değil…!
 
Sadece seyirci olarak hayatı izlemek ve bu güçsüzlüğün kontrolü ele almak gereklidir.
Her zaman başkalarının derdine çözüm olup kendi hayatını yönetemeyen biri olmak çok sinir bozucu.
Bu kadar basit işte .., başkalarının  çalışmalarına  yardım ederek yaşamak iyi güzel ama ve kendi sorunlarından tamamen kurtulamamak da çok yorucu.
 
Genellikle, çevremizdeki insanların hatalarımızı bizi aciz olarak yargılamasını beklediği, baktığımız her köşeye negatif enerjilerin hakim olduğu bir olumsuzluk denizine  kapanmışız gibi görünür.
Bu anlarda, ne kadar değerimizi, gücümüzü göstermeye çalışsak da, hayallerinizden vazgeçmeye her zaman bir teşvik vardır. Gerçekten berbat, ben de bunları yaşadım.
Ama şunu unutmasak iyi olur!, Umutları  tükenmiş göründüğünde, karanlıkta kaldıklarında ve yanında olması gerekenler tarafından terk edildiğinde sadece güçlü insanlar hayatlarına devam eder .
Güçlüsün!!!!
Çünkü hala buradasın, çünkü denemekten vazgeçmiyorsun,
çünkü dünyanın iyiliğine inanıyorsun, en kötüsünü görmüş olsan da….
Kendi gücüne inanıyorsun, hayatına inanıyorsun.
Peki, siz kendi gücünüzün farkında mısınız?
Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar diliyorum.
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…