Şifan bol olsun..! 'Kimseye konuşamadıklarından, sessizce katlandığın acılardan, uyumadan önce yüzünden akan gözyaşlarından şifa dilerim.

Korkularından, korkularından ve güvensizliklerinden iyileşmeni diliyorum. Hayatın bir zamanlar sana koyduğu ve her gün yataktan kalkıp yoluna devam ettiğinde karşılaştığın belirsizliklerden.
 
Susturduğun, hiç şikayet etmediğin ama yine de içinde hissettiğin kalp ağrılarından, yaralardan, hayal kırıklıklarından iyileşmeni diliyorum.
 
Şikayet etmeden taşıdığın duygusal yaralarda hala seninle olan geçmişten iyileşmeni diliyorum.
 
Sana hiç verilmeyen bahanelerden, almadığın takdirden, verilmeyen minnetten, sana sunulmayan adil tanınmadan, en iyisini almayı hak ettiğin ve sana gelmediği tüm zamanların şifasını bul.
Yuttuğun, susturduğun, içine attığın acılara şifa ver.
 
Umarım hiç olmadığın zamanlarda
"İyiyim " dediğin tüm zamanlardan iyileşirsin.
 
Bazen ağlamayı, öfkeni, üzüntünü, hayal kırıklığını yutup gülümsedin, dünya senin acını görmesin, ya da gülüşün birilerini mutlu etsin diye.
Zaten yapmak zorunda olduğun fedakârlıklardan, aldığın kayıtsızlıklardan, çektiğin yüklerden iyileşmeni diliyorum.
 
Yalnız hissettiğiniz ve kimsenin yaralarınızı görmediğini, yaptıklarınızı fark etmediğine inandığınız anlardan iyileşirsiniz.
İnan canım, hayat görür, hayat karşılığını verir, hayat iyileştirir.
İyileşme yavaş, sessiz, bazen zor olabilir ve tek başına gelmez. Ama sonra inan ki olur ..!
 
İyileşme bir süreçtir. Sessizlikte açtığın yaralara neden olan çoğu kişi gibi, diğerleri de sen fark etmeden yaraların iyileşmesine yardımcı olur.
Söylediğin her şeyden, konuşmadığın her şeyden ve ihtiyacın olan her şeyden Şifa diliyorum.
Bu güzel pazartesi gününde ve yeni haftanın başlangıcında tüm gönül dostlarımıza geçmişle barışmasını geçmişi sevgiyle kabul etmesini diliyorum. Yeni haftamız hayırlı olsun.
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle efendim
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…