Hayat bir yolculuk sevgili gönül dostlarım bazen bu yolculukta her şey istediğiniz gibi olmayabilir ve sizde kendinizde bir değişim ve dönüşüm isteyebilirsiniz ve bunun için bir yola çıkabilirsiniz

Hayat bir yolculuk sevgili gönül dostlarım bazen bu yolculukta her şey istediğiniz gibi olmayabilir ve sizde kendinizde bir değişim ve dönüşüm isteyebilirsiniz ve bunun için bir yola çıkabilirsiniz Ama ilerlerlerken, eski kalıplara geri dönme eğilimi vardır ve kendimizi hala bazı tutumları tekrar ederken bulmamız nadir değildir. Çünkü desen değiştirmek sabır, ısrar ve ok azim gerektiren bir süreçtir.
Olumsuz kalıpların değişmesi aniden gerçekleşmez.. Ama bir kez bu sureci başlattığında ve ondan vazgeçmediğinde, hepsi yeni bir hayat yaratmakla sonuçlanır.
Desenleri kırmak zordur, çünkü her şeyi aynı prizma altında görmemizi ve benzer eylemlerde bulunmamızı sağlayan, her zaman aynı sonuçlara yol açan bir tür otomasyona bağlıdırlar.
 
Bilinçsizce aynı eylemleri yapmaya ve hayatımızı sabote etmeye yönlendirileceğiz. Örneğin yürümeyen bir ilişkiye döndüğümüzde, duygusal olgunluğu olmayan birine yeni bir şans verdiğimizde, diyeti ya da sağlıklı egzersiz rutinini bozduğumuzda, fiziksel, duygusal ve profesyonel gelişim fırsatlarını kaybettiğimizde, ruhsal uygulamalarımızı terk ettiğimizde bu deseni anlayabiliriz. Eksi alışkanlıklara düşebiliriz. İşte o zaman örüntünün kırılmasının gerçekleşmesi gerekir. Bu tutumun farkındalığında olmak bizi eski versiyonumuza götürmeyen bilinçli ve daha iyi bir seçim yapma gücüne götürür.
Hepimiz sağlıklı bir değişimi hak ediyoruz ve bu değişim bizimle başlar.
Sadece bir desen kırıp kendilerini en kötü dönemlerinden kurtaranlar bunun ne kadar zor olduğunu bilir ve hiçbir şeyin onları geri getirmesine izin vermemelidir.
Evet sevgili gönül dostlarım değişim ve dönüşüm istiyorsak kararlı olmak şarttır yoksa eski rutininize o konfor alanınıza dönmek anlıktır. Hiç bir şey olmamış gibi eskiye gider oturursunuz.
Ama istiyorsanız ve kararlıysanız bunların bilincinde olacak adım atacak ve yürüyeceksiniz.
Ben değişim ve dönüşüm isteyenlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.
Sorularınız varsa her zaman yanındayım
Efendim Keyifli pazarlar diliyorum kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…