Alınmayı bırakın. Başkalarının davranışları geri çekilmek için bir sebep değildir. Seni gücendiren şey seni sadece zayıflatır.

 1 – Darılmak için fırsat arıyorsanız, her fırsatta bulacaksınız.
 2 – Kazanma ihtiyacınızı serbest bırakın. Ego bizi kazananlar ve kaybedenler olarak ayırmayı sever. Zafer peşinde koşmak, niyetle bilinçli temastan kaçınmanın kesin yoludur. Neden? Çünkü nihayetinde zafer her zaman imkansızdır. Dışarıdaki biri daha hızlı, daha şanslı, daha genç, daha güçlü ve daha akıllı olacak ve yine kendinizi değersiz ve önemsiz hissedeceksiniz.
3- Haklı olma ihtiyacınızı bırakın. Ego, birçok çatışmanın ve anlaşmazlığın kaynağıdır. Çünkü sizi diğer insanları yanlış yapmaya iter. Düşman olduğunuzda, niyetin gücünden koparsınız. Yaratıcı Ruh öfke, dargınlık veya acıdan arınmış. Nazik, sevgi dolu ve alıcıdır.
 
4 – Üstün olma ihtiyacınızı bırakın. Gerçek asalet, bir başkasından daha iyi olmakla ilgili değildir. Eskiden olduğundan daha iyi olmakla ilgili. Bu gezegendeki hiç kimsenin bir başkasından daha iyi olmadığına dair kalıcı bir farkındalıkla, gelişiminize odaklanın.
5 – Daha fazlasına sahip olma ihtiyacını bırakın. Egonun mantrası "daha fazla" dır. O asla tatmin olmaz. Ne kadar alırsan al, ne kadar edinirsen edin, egon yeterli olmadığı konusunda ısrar edecek. Kendinizi, oraya asla ulaşamama ihtimalini ortadan kaldırarak, sürekli bir elde etme çabası içinde bulacaksınız.
 
6 – Kendinizi başarılarınıza göre tanımlamayı bırakın.
7 – İtibarınızı bırakın. İtibarınız sizde yer almıyor. Başkalarının zihinlerinde ikamet eder. Bu nedenle, tüm bunlar üzerinde hiçbir kontrolünüz yok. 30 kişiyle konuşursanız, 30 itibarınız olur.
Sizin egonuzun üzerinizde kontrolü var mı?
Yolunuz sevgi yolu olsun,Hemde herkese karşı
Kendinize ve çevrenize sevgiyle bakın,
Selam ve Sevgilerimle.
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…