“Sadece başkalarının şikayetlerini, sorunlarını, felaket hikayelerini, korkularını ve yargılarını paylaşmak için gelen insanları bırakın.

Birisi çöpünü bırakacak bir çöp kutusu arıyorsa, aklının çöp kutusu olmasına izin verme.
 
 “Ne dinlediğinize dikkat edin, kafanıza giren tüm bilgiler bilinçaltınızda depolanır ve dünyayı görme biçiminizi etkiler.”
- Enerjimize bir şeyler katan ve bize inanılmaz hisler yaşatan, titreşimimizi yükselten ve olumlu olayları hayatımıza çekenler var. Bununla birlikte, bizi içine çekmenin yanı sıra, zihinsel, duygusal ve ruhsal atıklarıyla hiçbir olumlu hediye bırakmayan enerji vampirleri var. Şikayet ederek, kendini mağdur ederek, hastalıklardan bahsederek, kötü haber ve olayları paylaşarak yaşayan negatif insanlar, gerçek bir "enerji vampiri"dirler. Bu kişiler kendilerini dinleyenlerin enerjisini tüketirler ve çoğu zaman da farkında olmadan bunu yaparlar.
Onlarda kötü insanlar değiller tatbiki şikayet etmeye, hayatın sadece kötü yanlarını görmeye ve bilinçsizce diğer insanların enerjisinden beslenmeye bağımlı insanlardır.
Yaşadıkları olaylar da onları bu hale getirmiştir. İnanılmaz görünse de, bu insanlar için böyle olmaktan bir zevk alabilirler ama belki de kendilerine ben neden böyleyim kendimi değiştiremiyorum diyen de olabilir.
Hayal kırıklıklarını her zaman yollarına çıkanlara bıraktıklarında kendilerini iyi hissederler, çünkü bunu yaptıklarında, bilinçsizce rahatlama ve esenlik getiren bir enerji alışverişi olur. Bu nedenle ruh sağlığımızı ve titreşim düzenimizi korumak için sadece şikayet edip enerjimizi tüketenleri, zor bir dönemden geçen ve içini boşaltma ihtiyacı duyanlardan ayırmak gerekir. Enerji vampirlerine gelince, bırakın gitsinler, aşkınız için uzak durun. İnan bana, istemezlerse asla değişemezler. Yardım istemeyene yardım edemeyiz. Öyle değil mi?
     Zor bir dönemden geçenler, içini dökmesi gerekenler ve size bir dost omuzu ya da içini boşaltarak acılarını hafifletmenin bir yolu olarak gelenler olabilir. Birisi için yapabileceğimiz en iyi şeyin dinlemek ve enerjimizden biraz bağışlamak olduğu zamanlar vardır. Bu enerji alışverişi faydalıdır ve bağışlanan enerji bize iki katı kadar geri dönecektir. Buna yardım etmek olarak bakarsak bu olayda sizin titreşiminizi yükseltecektir.
Yardımseverliğin gücü muhteşemdir.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle bakın efendim
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM …