Efsane Perşembeden sevgi dolu, sıcacık selamlar…

Yaşam sevincimizin daha da yükseldiği bir gün olması dileklerimle sizlere bugün akışınızda size yardımcı olacak bir yazı hazırladım.
 
HAYATIMI SEVİYORUM..
Bunu sabah söyleyin ve hayatınız kökten değişsin: ayağa kalkmadan, ayakkabılarınızı giymeden önce "HAYATIMI SEVİYORUM!" Hayat bir hediye. O halde her dakikanın ve her saniyenin tadını çıkarmak lazım... Bugün kendin olmak için harika bir gün olacak.
 
 "DÜŞÜNCELERİM GERÇEĞİMİ YARATIR"
 
Duş alırken güne gülümseyerek başlayın. Günü saat saat hayal edin. Düşünceleriniz duyguları yaratır; duygular eylemlere yol açar; eylemler sonuç getirir. Bolluk zihniyetine sahip olun, çok şanslı olduğunuzu düşünün ve hayatınızda tezahür edecek olan da bu olsun
 "MİNNETTARIM"
 
Sahip olduklarınızın kıymetini bilince, sahip olduklarınızın değeri artar. Bu yüzden hala duştayken minnettar olduğunuz en az 20 şey düşünün. Size derin bir mutluluk duygusu verecektir.
 "MUTLU OLmayı SEÇİYORUM"
 
Mutluluk bir seçimdir. İyi bir tutumun her zaman harika deneyimlere yol açtığını unutmayın. Mutlu olmaya karar ver. Sağlığın için iyisi budur.
 
 "BUNU HAK EDİYORUM"
 
Kendini istediğin her şeye layık hisset, seçimlerine güven, çünkü sen sevgi almaya ve sevilmeye layıksın... Barış yaratmaya layıksın. Çok fazla refaha sahip olmaya değer.. Güzel hayatın tadını çıkarmayı hak ediyorsun.
 
BAŞKALARININ BENİM İÇİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ ÖNEMLİ DEĞİL"
 
Başkalarının sizin hakkınızda sahip olduğu görüşlere kendinizi kaptırmayın. Gerçekten, size söyledikleri sözler gerçekte kim olduklarını yansıtır. Başkalarının sizin hakkınızda söylediklerini dinlemek yerine, içinizdeki bilgeliğe güvenin. Kalbini dinle, o sana yol gösterecektir.
"Ben Kibarım"
 
Yaptığınız her iyilik beyninizde serotonin salgılar (serotonin, esenlik ve mutluluk hissine katkıda bulunan bir hormondur). Bir yabancıya yardım edin, gülümsemeler ve iltifatlar şeklinde hediyeler verin.
 
ŞİMDİDE YAŞIYORUM
 
Hayatınızın her anının tadını çıkarın, çünkü o an eşsizdir; boş an yoktur. Dikkatli, mevcut ve merkezde kalın. Ve düşünceleriniz gezinmeye başladığında, geçmişin ve geleceğin zihninizin yarattığı illüzyonlar olduğunu hatırlayın. Var olan tek zaman şimdidir.
 
DERIN NEFES ALMA
Aldığın her nefese dikkat et.
Her nefes alıp sonra o nefesi ciğerlerinize doldurma hissinin tadını çıkarın.
Çok şükür.
Evettttt efendim günümüz   tam istediğimiz gibi olsun ,sağlıkta, bollukta, berekette, mutlulukta ve huzurda…
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın,
Selam ve Sevgilerimle efendim,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…