Güzel bir Çarşamba gününden tüm okuyucularıma mis gibi güller kokulu selamlar…

Bazen hayatımızda çok istediğimiz ama gerçekleştiremediğimiz olaylar ya da devam etmesini çok istediğimiz fakat ne kadar uğraşsak da yürümeyen arkadaşlıklarımız olabilir.
Hayat, artık benliğimizin bir parçası olmayan şeylere bağlı olduğumuzu fark ettiğinde kapılarımızı kapatır, böylece acı da olsa gerekli olanı geride bırakıp yolumuza devam edebiliriz.
Kendimizi hayatımızdaki bazı şeylerden kurtarmamız gerekirse, kaybedeceğimize, boş kalacağımıza ve güçlü bilgiyi bırakacağımıza inanıyoruz. Bazı insanları sonsuza kadar yanımızda tutmamız gerektiğine ve gücümüzün, çıldırmadan kaç şeye katlanabildiğimizle ölçüldüğüne inanıyoruz.
Bunun nedeni, genellikle doğru şeyleri öğrenmememizdir, sadece her zaman var olan aynı öğretileri aslında gerçeği ilettiklerine inanarak yeniden üretmemizdir.
Bırakmanın önemini öğrenmiyoruz, büyümenin, olgunlaşmanın ve istediğimizi fethetmenin büyük bir kısmının bazı kapıların kapanması, bazı yolların yasaklanması gerektiğini görme yeteneğimize bağlı olduğunu öğrenmiyoruz. Bir şeyin defalarca söylenmesinin doğru olduğu anlamına gelmediğini öğrenmedik.
Hayatımızda bazı şeylerden vazgeçmekten çok korkarız ama bunun sebebi her kapı kapandığında tüm Evrenin bize açıldığını anlamamamızdır.
Kendimize yeniden başlamak için her izin verdiğimizde, mutluluk ve başarı için pek çok yeni fırsat buluruz. Bazı şeylerden vazgeçmediğimizde öğrenmeden, gelişmeden, hissetmeden ve yaşamadan hep aynı yere takılıp kalıyoruz. Durağan yaşamak istemiyorsak kapanan kapıları anlamalı ve açılacak olan kapıları da kutlamalıyız.
Bu nedenle, kalbiniz ve gözleriniz açık olarak yolunuzu takip etme cesaretini uyandırın. Artık sizin için iyi olmayan şeyleri bırakmanıza izin verin ve bırakın Evren size hayatınız için hazırladığı her şeyi göstersin. Buna değersin ve hayatta en iyisini hak ediyorsun, yoluna çıkan iyi şeyleri kabul et!
Ya sizin hayatınızda olmazları devam ettirmeye çalışma gibi bir durumumuz var mı?
Evet değerli okuyucularım güzel bir çarşamba günü diliyorum sağlıkta ,bollukta ,berekette ve akışta ..
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgi ile bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…