SİZİN EVİNİZ, SİZİN YANSIMANIZDIR!  

Efsane bir pazar gününden mis gibi gül kokulu selamlar efendim…
 
Bugün çoğumuz evimizdeyiz ve çalışmıyoruz çalışanlara da hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Kış günü havalar güzel olsa da evlerimizde pazar günü geçirmeyi çok seviyoruz.
 
Pekiiiii acaba evlerimiz nasıl?
Dağınık  mı? Kirli mi?
Bunların bizimle, düşüncelerimizle ilgili olduğunu düşündünüz hiç bu açılardan baktınız mı ?
Evet değerli dostlar, evlerimiz bizim yansımamızdır.
 
Kirli ve dağınık bir evde yaşıyorsak buraları mutlu olmak için uygun yerler değildir, negatif enerjileri vardır ve bu tür ortamlarda yaşayan insanlar bu enerjiden etkilenirler.
Dağınıklık ilerlemek için önümüze engel olarak çıkar ve akışımızı durağanlaştırır, yolumuza devam etmemizi de çok zorlaştırır.
 
Bir şey aramanın stresi kaygı, depresyon ve kafa karışıklığına neden olur, bu nedenle eve yeni bir görünüm vermek için artık ihtiyacımız olmayan şeyleri atmamız veya bağışlamamız çok önemlidir.
Eviniz hayatınızın yansımasıdır ve fiziksel, ruhsal, duygusal, iş, sosyal ve aile bunlar gibi her şeyi ifade eder:
 
Her şey yerli yerinde olmalıdır, bu uyum içinde olmamıza yardımcı olur ve daha iyi bir enerji akışı sağlar. Yeniye yer açmak için evi temizlemeli ve bizi iyi hissettirmeyen her şeyden kurtulmalı veya onları düzeltmelisiniz.
 
Bir şeyleri biriktirmemeli, katkı sağlamayan, işe yaramayan ya da artık sevmediğiniz her şeyi kaldırmalıyız. Olumlu bir şey katmayan şeylerden kurtularak, ev olumsuzluklarını kaybeder, alan kazanır ve temizliği çok daha kolay olur ki bu önemlidir.
 
Etrafımızı sevdiğimiz, bize güzel anılar getiren, bizi motive eden, mümkün olduğunca evimizi boyalı tutan şeylerle çevrelemeliyiz çünkü renkler iyi duyguları iletir. Evimiz kendimizin bir yansımasıdır, bize o anda nasıl olduğumuzu söyler, eğer durağansak, etrafımızda hiçbir katkısı olmayan ve en önemlilerini görmemizi veya zaman kaybetmemizi engelleyen pek çok şeyle çevriliysek, bir şeyler aramak, sıralamak veya tozunu almak gibi çünkü onlarla uğraşırken zaman boşa gitmiş demektir.
 
Evimizde hoş bir atmosfer sağlamak için düzen ve temizlik rutinini aşağıdaki gibi alışkanlıklarla takip etmekte fayda var:
– Yatağınızı yapın, şüphesiz oda daha düzenli bir görünüme sahip olacaktır;
– Birikmelerini önlemek için bulaşıkları her ortaya çıktıklarında yıkayınız;
– Kötü kokuları önlemek için çöpü her gün dışarı çıkarın;
– Kullandıktan sonra eşyaları kaldırın.
– Günlük rutin temizlik yapın.
Evlerimizin bize verdiği hisler mis gibi kokularıyla çiçekler gibi olursa burada yaşamak zevk ve keyif verir içinde mutluluk hissi yükselir
Evet efendim bu güzel pazar gününüzü evlerinizde geçirirken, mutluluk hislerinizin yükselmesini, yüzünüzün gülmesini sevginizin katlanarak çoğalmasını diliyorum,
Kendinize ve herkese sevgi ve aşkla bakınız efendim.
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…