Şahane bir cumartesi günü ve hafta sonundan herkese gül kokulu selamlar.

Efendim hafta sonununuz tam istediğiniz gibi geçsin sevgi ve mutluluk dolu.
Hayatta her şeyin kendi seçimimiz olması ile ilgili farkındalığımızı yükseltecek yazmak istedim.
 
     İçinizden gelen sese daha çok inanmalısınız, belki de sahip olduğunuz güce dair en ufak bir fikriniz yok, derinlerde bir yerde kendiniz için en iyisinin ne olduğunu biliyorsunuz, sadece biraz daha dikkat ettiğiniz şeye dikkat edin. İçindeki seni anlatmaya çalışıyor. Biraz daha derinlemesine düşünerek biraz daha meditasyon yaparak ve içinizde ne olduğuna dikkat ederek, her zaman istediğiniz hayata sahip olmak için ihtiyacınız olan her şeyin bulunduğu yeni bir Evreni mutlaka keşfedeceksiniz.
 
Hepimizin içinde çok büyük bir şey var, bize hem iyi hem de kötü şeyler için rehberlik edebilecek bir ses, her şey bilinçaltımızda depolanan anılarla hareket ediyor. Bunları görmezden geliyorsak muhtemelen bilinçsiz seçimler yaparak hayatımızın kontrolünü kaybetmiş olmamızdandır, eğer bir GÖZLEMCİ konumundaysak daha çok dikkat ederiz, değişmek ve değişmek için başımıza gelenleri anlayabiliriz gelişmek.
Bunun için öncelikle dünyadaki tüm gürültüyü susturmayı seçin, zihninizde çok fazla konuşan ve muhakemenizi engelleyen tüm sesleri susturun, etrafınızda konuşan ve hayatınız için kurallar koymaya çalışan tüm çaresiz sesleri susturun. Seçimlerinizi değiştirin ve ondan sonra, ruhunuzdan gelen sesi dikkatlice ama dikkatlice dinleyin.
 
Kendinizi bir GÖZLEMCİ konumuna getirin ve en iyi dinleyiciniz olun, sizi en iyi dinleyen ve sizi dünyada gerçekten mutlu edebilecek tek kişi olun, artık sorumluluklarınızı başkalarına devretmenize gerek yok. Bırakın içsel benliğiniz, İlahi Kıvılcımınız zihninizi zenginleştirsin ve kalbinizden taşsın, böylece mutlu olmak için hiçbir şeye veya başkasına ihtiyacınız olmaz.
 
Işığımız içeriden geldiğinde, cildimizin ve bilincimizin tüm sınırlarını genişletir ve tahmin eder, etrafındaki her şeyi aydınlatır! Dinleyin ve içinizdeki o ışığa dikkat edin, her zaman iyi düşüncelere sahip olun ve her gün iyi işler yapın ve hiçbir şeyin veya hiç kimsenin içinizdeki ışıltıyı gölgelemesine izin vermeyin.! Sevgi olun, hafif olun ve her şeyden önce kendiniz olmayı asla bırakmayın!
 
Seçimlerinizi değiştirerek dünyanızı değiştirin.
 
Haydi, gelin bugün seçiyorum olumlamaları yapalım;
 
Huzuru seçiyorum.
Sağlıklı olmayı seçiyorum.
Mutluluğu seçiyorum.
Bereketli olmayı seçiyorum.
Güvende olmayı seçiyorum.
An'da kalmayı seçiyorum
Efendim kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın hayatınız Akışta, güneşte ışığınız olsun, selam ve sevgilerimle,
Mutlu Cumartesiler ve mutlu hafta sonları
Sizi seviyorum…
 Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…