Harika ve de 2022’nin son Pazar gününden tüm dostlarıma gül kokulu Selammmmm…

Harika ve de 2022’nin son Pazar gününden tüm dostlarıma gül kokulu Selammmmm…
    Bu güzel huzur ve mutluluk dolu günde bizi daha daha yükselecek bir konu olan affetmeyi konuşalım istiyorum.
   Affetmek bizim hayatımızdaki akışı sağlayacak en önemli anahtarlardan biri…
    Affetmek özgürleştirir, sadece başkasını değil, sizi de özgürleştirir. Affetmek, sizi acıdan uzak tutan bütün bir incinme döngüsünü ve tekrarlayan yaralar ve hayal kırıklıklarını kırmaktır.
 
Affetmek, kendinize bakmak, huzurunuzun, esenliğinizin, akıl sağlığınızın birinin tutumlarından çok daha önemli olduğunu fark etmekle ilgilidir.
İnsanlar sana zarar verebilir. Ya kendi izin vermeleriniz yüzünden, abartılı beklentiler yarattığınız için ya da sadece bilinçsizlik yüzünden.
Soru asla incinmemekle ilgili değil, soru yaralarını ne yaptığındır.
Suçlamak, yargılamak, kınamak asla iyileşmeyecek bir yarayı sürekli olarak açmaktır.
     Yaşadığın birçok durumun zor olduğunu, birçok insanın sana karşı iyi davranmadığını biliyorum ama neden hala bazı insanlara (artık hayatında olmayanlara bile) seni incitmeye devam etme gücü veriyorsun?
Diğerinden, durumdan güç almalı ve artık kendinizi o acıya zincirlememeye karar vermelisiniz. Bu sadece bir eylem değil, bir süreç. Bu bir kelimeden daha fazlası, bütün bir duygusal özümseme sistemi. Sınırlarınızı kabul etmeniz ve bunun zaman alacağını, acının orada olduğunu görmenin sorun olmadığını anlamanız gerekir. Ancak karşınızdakini sınırlamalarınız karşısında şefkatle görmek için çaba göstermeli, deneyimlerinizi yeniden çerçevelendirmeli ve salıvermeye istekli olmalısınız.
Bunların hepsi senin için.
Huzurun için.
Şimdi bir zamanlar seni inciten herkesi salıvermeye başla ve onayla:
Tüm suçluluklarımı ve acılarımı bıraktım. Başka kimseye duygularımı kontrol etme gücü vermiyorum. Beni bir şekilde hayal kırıklığına uğratan herkese bağlayan zincirleri kırıyorum. Herkesin bir sınırı olduğunu ve herkesin benim istediğim gibi davranmadığını kabul ediyorum. Bir zamanlar beni inciten herkesi affediyorum, serbest bırakıyorum ve serbest bırakıyorum ve şu anda huzuru almayı kabul ediyorum”.
Efendim mutlu, huzurlu eve akışta bir pazar günü diliyorum
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle,
Mutlu pazarlar…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…