Efsane bir Salı günü bize sağlık ,bolluk, bereket ,mutluluk, huzur, aşk ve istediğimiz her neyse bize getirmesi dileklerimle Selammmm herkeseeee ..

Efendimmmm bugün hayatımızdaki akışımızda bize faydası olacak yedi (7) SİHİRLİ KELİME ’den söz etmek isterim;
1-HAREKET: Evinize, yatağınıza, vücudunuza sahip çıkın. Dağlarda yürüyüş yapın, keşfedin, rutin iş, ilişkiler ve yaşam tarzlarından çıkın. Bakış açınızı değiştirin. Samimi olabileceğiniz insanlara yakınlaşın ve en çılgın hayallerinizi besleyin.
Dağları yerinden oynatmanıza gerek yok, küçük bir taşı hareket ettirmek harikalar yaratabilir.
2-DOKUNMAK:
Vücudunuzun sevdiğiniz bölgelerine dokunun. Parkta, tarlada ya da ormanda bir ağaca sarılın... İnsanların yanaklarından öpün. Kedinizi veya köpeğinizi biraz daha okşayın. İpek bir eşarbın, bir tahta parçasının, çeşitli dokuların verdiği hissi hissedin. Yosun, toprak, taşlar ve su. Bunu ne kadar çok yaparsanız, kendinizi yükseltmenin zevkiyle o kadar rahat edersiniz.
3-DİNLEME:
Sessizce oturun ve kaç şeyin duyulabileceğini görün. İnsanların gerçekte ne söylediklerini duyun. Her şarkının son notasını duyun. Sadece günlük hayatın koşuşturması yatıştığında duyduğunuz iç sesinizi dinleyin. Yaprakların hışırtısını, kurbağaların sesini, şöminenizde yanan odunların gıcırtısını duyun. Kalbinizle dinleyin ve asla söylemediğiniz şeyleri her zaman dinleyin.
4-HİSSETMEK:
Acı, neşe hissedin, ta ki buharlaştığını hissedene kadar. Acıyana kadar gül, sevgiyi kalbinin derinliklerinden hisset. Hayatın duygusallığına teslim ol. Kızın ve mümkünse öfkenizi ifade edin ama bunu kendiniz yapın. Tüm bunları hissetmiyorsan, yaşamıyorsun demektir...
5-GÜVEN BANA:
Bilmen gerekeni biliyorsun. Şüphelerini bırak. O içsel gıdıklanma, senin en yüksek gerçeğindir ve sana en iyi şekilde hizmet edecektir. Sezginizi bilmediğinizde veya inkar ettiğinizde pişman olursunuz. Unutmayın: Sonunda, sizin için neyin en iyi olduğunu yalnızca siz bilirsiniz. Deniz kıyısında yürümeyi seviyorsanız, oraya ulaşmanın bir yolunu bulun. Kendinize tam olarak güvenmezseniz, küflenirsiniz.
6-ULAŞIN:
Sevdiğiniz insanlara ulaşın. Birlikte çay için, ormanda birlikte yürüyün, konuşun konuşun, birbirinize yüksek sesle okuyun. Saçınızın, cildinizin, vücudunuzun ve hikayelerinizin diğerlerinden farklı ve dolayısıyla tamamen benzer olduğuna dikkat edin. Pişirin ve arkadaşlarınızla yiyin.
 
7-ALMAYI ÖĞREN: Önce vermeyi bırak. Zarafet ile iltifat al. Duymanız gereken ses, sarılma, konuşma anı, sofranızdaki yemek, ihtiyacınız olan para, her zaman orada olacak. Almaya ve taşmaya aç ellerini. Sevgini al ve taşır. Hak ettiğin tüm güzellikleri al ve hayatın için minnettar olmayı unutma.
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın,
Selam, Sevgiler ve
MUTLU SALI GÜNÜ DİLEKLERİMLE…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…