Efsane bir pazartesi günü ve yeni haftadan tüm okuyucularıma Selammmmm….

Efendim şahane bir güne ve haftaya Sevgi ile başlamak isterim çünkü nasıl başlarsak öyle gider bunu biliriz. Hani şu ön tekerlek nereye arka tekerlek oraya durumu …
    Efendim SEVGİ en yüksek titreşim halidir. Aşkın ve Sevginin titreşimi ölçülmüş ve 528 Hz olarak bulunmuştur.
Sevgi, aşk bir dildir ve birçok kelime ve ifadeyle gelir:
 “Seni çok seviyorum”, “kendine iyi bak”, “harika görünüyorsun”, “gelince haber ver”, “seni özledim”,
“ben mesajını bekliyordum”, “sen benim için çok önemlisin”, “seninle vakit geçirmek istiyorum” şeklindedir. Sözden ibaret olabilirler ama her birinde ifade edilen duygular ruhu besler.
Sevgi dolu sözlerden korkma. "Gülünç" görüldüğü için veya bazıları için zayıflığı ifade ettikleri için duygusal sözcükleri kullanmak istememek, bu zamanların toplumsal bir kötülüğüdür.
Ama tam tersine gücü ifade ederler, çünkü bu sözler bizi sağlıklı tutar ve en yaralı kalplerde şifa yaymamıza yardımcı olur.
Sevgi ve Sevgi sözleriyle insanlara güç, motivasyon, cesaret ve kararlılık aşılayabilirsiniz. Nazik olmaktan ve herkese onlar hakkında olumlu olan şeyleri söylemekten korkmayın.
Arkadaşınıza "çok güzel görünüyorsun" demekten korkmayın çünkü belki de görünüşü onu o kadar incitmiştir ki öyle hissetmemiştir.
"Duruşunu, her sorunu nasıl çözdüğünü seviyorum, senden çok şey öğreniyorum" demekten korkma, çünkü bazen o kişi için işler o kadar kolay olmuyor ve senin sözlerinle motive olabiliyorlar.
Daha az eleştiri ve daha fazla sevgi.
Eleştiri iyidir çünkü toplum olarak gelişmemize yardımcı olur. Bununla birlikte, sert eleştirilere o kadar doyduk ki, bizi ilerlemeye gerçekten motive eden şefkat sözlerini unutuyoruz.
Bir insan sadece eleştiri aldığında, nereden gelirse gelsin, “sana söylüyorum çünkü seni seviyorum” altında onu korusalar da, içindeki iyiliği fark edemeyecektir çünkü kendine bakış açısıdır. yalnızca olumsuzdur.
Bu nedenle, herkesin eleştirecek bir şeyi olduğu bu çağda nazik sözler altın değerindedir.
Çünkü güzel sözler insana kimlik verir, ne kadar iyi ve değerli olduklarını anlatır ve onları değişim yapmaya motive eder...
Peki hiç kendinize bu anlamda dikkat ettiniz mi?
Kendinize ve insanlara sözlerinizde dilinize hiç dikkat ettiniz mi?
Hangi dili kullanıyorsunuz?
Aşk, sevgi mi yoksa yargılama ve eleştiri vb. gibi mi?
Efendim güzel bir hafta ve Güneş ışığınız olsun
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu pazartesiler
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…