KAYBOLMADINIZ: YÖNLENDİRİLİYORSUNUZ BU HAYATINIZIN YENİ BİR AŞAMASI.

Efsane bir Cumartesi ve hafta sonundan tüm okuyucularıma Selammmmm….
Bazen her şeyin rayından çıkması gerekir çünkü işler ters gittiğinde artık onlara uyum sağlayamayız.
Bazen de neyi aradığımızı bilmeden devamlı arayışlar içinde olabiliriz.
    Birgün bir danışanım geldi gitmediğim yer kalmadı ne sorunum var benim kimse bilemedi hep bir şeyler aradığımı hissediyorum gerçekte ve de rüyalarımda hayat amacım ne bilmiyorum dedi.
Bizim yaptığımız uygulamalarda  özelliklerde regresyonda aradığının kendisi olduğunu farketti .
Fiziksel olarak büyüdüğümüzde bazı kıyafetler ve ayakkabılar nasıl artık bize sığmıyorsa, duygusal ve ruhsal olarak büyüdüğümüzde de bazı alışkanlıklar, durumlar ve hatta insanlar artık hayatımıza sığmıyor. İşte o durumda aramalarınız başlıyor bazen rüyalarınızda bile arıyor olabilirsiniz. Artık yenilenmek istiyorsunuz
Fakat bu sırada yaşayabileceğiniz bazı durumlar da olabilir.
Çünkü büyümenin acıları vardır, rahatsızlıkları vardır, bizi konfor alanımızın dışına çıkarır, kesinliklerimizi karıştırır, duygularımızı gözden geçirmemizi ve yeni yönler, patikalar, dönemeçler aramamızı sağlar. Bu sürecin ortasında, kaybolmuş hissetmek normaldir, ama inan bana, kaybolmadın, dönüşüyorsun!
Bu sırada neler yapabiliriz?
Kendimizi yeniden keşfetmeli, kendimizi dönüştürmeli, yeni tavırlar almalı, “eski benliğimizden” o eskimiş kıyafetleri çıkarmalı ve kendimizi yenilemeye bırakmalıyız.
Hayat her an değişir ve dönüşümlerin akışına direnenler kendileriyle ve hayatla çatışmalar yaratırlar.
 
   Yeni korkutuyor ama her zaman emin olmamıza gerek yok. Genellikle en önemli şey, duygularımıza ve süreçlerimize karşı sabırlı olmak ve biz üzerimize düşeni yaparken hayatın bizi en iyiye götürmesine izin vermektir.
Kendimizi en çok kaybolmuş hissettiğimiz anlar, en büyük dönüşümlerin yaşandığı anlardır. Kalmak için güçlü kökleri olmayan her şeyi alıp götüren yoğun fırtınalar gibiler. Ama sorun değil. Çünkü fırtınalar da geçer, içimizden varlığımızı temizler ve yeniler.
En iyi halimizin doğum sancılarını hissettiğimiz ve yeni yolların ışığını gördüğümüz an, iç krizlerimizin kozasındadır.
Sadece kaybolmadığını, daha iyi yollara götürüldüğünü hatırla!
(Bazen her şeyin rayından çıkması gerekir çünkü işler ters gittiğinde artık onlara uyum sağlayamayız. Fiziksel olarak büyüdüğümüzde bazı kıyafetler ve ayakkabılar nasıl artık bize sığmıyorsa, duygusal ve ruhsal olarak büyüdüğümüzde de bazı alışkanlıklar, durumlar ve hatta insanlar artık hayatımıza sığmıyor.
Efendimmmmm sizinde kendinizi kaybolmuş gibi hissettiğiniz günler oluyor mu?
Kendinize ve çevrenize aşkla ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu Cumartesiler
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…