Efsane Cuma gününden tüm okuyucularıma Selammmm..

Efendim kaç yaşında olursak olalım hepimizin çocukluk anıları vardır. Bunlar olumlu da olabilirler olumsuzda olabilir çok doğal değil mi? Fakat öyle bir durum var ki çocuklukta yaşadıklarımız tüm hayatımızı etkiler ve önemli olan o dönemde açılan yaraları sarabilmemizdir.
 
Freud, (Sigismund Schlomo Freud, psikolojinin en önemli alt dallarından biri olan psikanaliz biliminin kurucusu olan nörolog )çocuklukta yaşadıklarımızın geri kalan günlerimizi etkilediğini söyledi. Ebeveynlerimizin ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını, dengesiz olduklarını, size belirli bir şekilde davranırken ne yaptıklarını bilmediklerini rasyonel (bilinçli) olarak bilmek yeterli değildir. Özellikle 0-7 yaş arası olduğumuz bu çocukluk, bilinçaltımızdaki enerjisi canlı ve aktif olarak devam ediyor.
 
Ne kadar ışık veya gölgeyle dolu olursak olalım, küçükken ebeveynlerimiz en büyük kahramanlarımızdır. Onlar krallarımız ve kraliçelerimiz olarak kabul edildiler, söyledikleri ve hissettikleri biz çocuklar tarafından mutlak gerçek olarak kabul edildi ve bize anlattıkları bilinçaltımızı derinden etkiledi.
 
Yani, herhangi bir nedenle görülmediysen, reddedildiğini, terk edildiğini, eleştirildiğini, suçlandığını hissettiysen, o acılar orada, bilinçaltında kalır. Ve bir yetişkin olarak, her şeyi tekrarlamak için farklı durumları kendinize çekmeye başlarsınız.
 
Bütün bunlar kulağa çılgınca gelebilir ama gerçek şu ki, çocukluk dönemimizde ekilen bu kayıtları bilinçaltımızda taşıyoruz. Yani, yara henüz tam olarak iyileşmediyse, muhtemelen bilinçsizce, sadece orijinal acıya bakmaktan kaçınarak, benzer durumların tüm varlığımız boyunca tekrarlanmasına izin vereceğiz.
 
Acıya baktığımızda çamurdan, bataklıktan, rahatlık alanından çıkıp bizi ağlatan, hüzün, boşluk, öfke hissettiren anılarla yüzleşmenin verdiği rahatsızlıkla yüzleşiriz.
Ama biliyor musunuz? Kurtuluşumuza giden yol budur.
Tabiki biz bunları bilinçaltına ulaşma yöntemlerini de kullanarak çözmede rehber olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. İçimizdeki çocuğu iyileştirince bizde iyileşiyoruz çünkü. Bunları düşünen beynimiz ile yapmak zor sizlerde görüyorsunuz zaten düşündüğünüz ile uygulamalarınız ya da yaşadıklarınız üstelik de tekrar edebilen olaylar olabiliyor.
İşte bizde bunun için Bilinçaltı temizliğini öneriyoruz
Efendim efsane bir Cuma  günü olsun Akışta…
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakınız
Selam ve Sevgilerimle
Hayırlı Cumalar…
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…