Efsane bir çarşamba gününden tüm okuyucularıma titreşiminiz yükselsin diye gül kokulu selammmmm

     Her zaman ağzımız açık devamlı etrafına gülücükler saçan biri olmak istiyor veya bunu oynuyorsan kendini kandırıyorsun derim çünkü insanoğlunun yaradılışında kızgınlık, öfke ,ağlamak ,gülmek vb. gibi duygular vardır .
     Zaman zaman kendimizi düşüncelerle dolu  "ağır" veya "yüklü" hissedebiliriz. Bu, duygusal üzüntü ve kaygıya verilen doğal bir tepki olabilir.
       Bu tür bir durumla karşılaşmamak için, olumsuzluğun ilk belirtilerine dikkat etmeye çalışın: sinirlilik, öfke, hayal kırıklığı, endişe veya karamsarlığa eğilimli bir ruh hali değişikliği fark ettiğiniz anda ne yapıyorsanız hemen ara verin. Birkaç derin nefes alın. Duygunun geçmesine izin verin, rahatlatıcı bir banyo yapın ve sakin ve keyifli bir yere gidin, mümkünse açık havada yürüyüş yapın.
 
Destekleyici bir kendi kendine konuşma geliştirmeyi öğrenin: Kafanızdaki "ses" endişe, korku, öfke, suçluluk, utanç veya düşük özgüvene yol açan şeyler "söylemeye" başladığında, bir an durun ve şöyle düşünün: " Ben düşüncelerim değilim, onlarla ne yapacağımı ben seçerim." Karanlık düşünceler kaybolana veya daha az önemli görünene kadar bunu tekrarlayın. Ayrıca şu düşünceleri değiştirmeyi de seçebilirsiniz: "İşler benim için asla yolunda gitmiyor" gibi düşünceleri "aslında, bazen işler benim için yolunda gidiyor. Belki şimdi işe yarar."
 
Her şeyi ve herkesi kontrol edemeyeceğimizi kabul etmek, mutlu olmanın olmazsa olmazı, her şeyden ve herkesten sorumlu olmadığımızı, her zaman "haklı" ve kontrollü olma baskısını kendimize yüklemek zorunda olmadığımızı kabul etmek. Bu yüzden her zaman haklı olma durumu veya düşünceleri kontrol etme ihtiyacından kurtulun. Hayat, sürekli olarak hüsrana uğramış olma hissi ve her şeyi kontrol etmeye çalışmak için çok kısa.
 
Anında sonuç aramayın  bu yalnızca durumu daha da kötüleştirebilir. Bir öfke nöbeti veya ağlama krizinden sonra, vücudunuzun sakinleşmesi biraz zaman alabilir.
 
Her durumu olduğu gibi kabul etmelisiniz. Bu, mutlaka bir şeyleri önemsememek anlamına gelmez, sadece şeyleri istediğiniz gibi olmaya zorlamamak, her şeyin doğal olarak olmasına izin vermek anlamına gelir.
     Evettttt efendim efsane bir çarşamba günü olsun tam da istediğiniz gibi sağlıkla, mutlulukta, huzurda ve akışta…
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…