Kendinizi tanıyın, kendinizi keşfedin, kendinizi kabul edin, kendinize değer verin ve kendinize hayran olun. Kendinize gülmeyi öğrenin!

Aynada gördüğün sana şöyle bir bak, sadece senin büyük değerini bilmeyenlerin gözünde var olan insan değilsin.
 
Seçmek zorundaysan, her zaman kendini seç, bencillik olarak değil, cesaret ve kendini sevme eylemi olarak, çünkü sadece kendini sevenler başkalarını sevebilir.
 
Sağlıklı sınırlar oluşturun, istediğiniz zaman "hayır" deyin,  titriyor olsanız bile sesinizi yükseltin; düşündüğünden daha güçlüsün! Pembelerin dünyasında bir prenses değilsin, gölgelerin dünyasında bir savaşçısın.
 
Hayatınızda istediğiniz şey için savaşın ve haysiyetinize ve huzurunuza saldıran her şeyi ortadan kaldırın. Herhangi bir kişinin veya durumun sizi etiketlemesine veya tanımlamasına izin vermeyin; aslında sen neysen osun, nokta. Aslında, sen olabileceğin en iyi versiyonunun çok daha fazlasısın.
Sürekli büyüyorsun, bazıları henüz uyanmamış ortaya çıkmamış güzel hediyelerin ve erdemlerin var, Her gün doğumunu büyümek için yeni bir fırsat olarak kabul edin!
 
Gereksiz ağırlık taşımayın, size ait olmayan yükleri taşımayın. Sizi batıran, aşağı çeken, uçuruma sürükleyen ne varsa hayatınızdan çıkarın.
 
Sahibiniz sizsiniz. Sen bir nesne değilsin. Seni inciten sözler ya da darbeler değilsin. Sen geçmişin ya da hataların değilsin. Sen başarısız değilsin. Kendinizi aşağı hissetmenizi sağlayacak hiçbir şey değilsiniz. Size üzüntü, bağımlılık ve mutsuzluk veren her şeyden şu andan itibaren ve sonsuza dek kopun.
 
Suçlamayı, pişmanlıkları ve korkuları geride bırakın, çünkü bunlar özünüzü kucaklamanıza, saygı duymanıza ve tadını çıkarmanıza izin vermez.
 
Unutma: Kendini sevmeyi her zaman seçin. Hayatının geri kalanında kendine eşlik edeceksin
Hayatınızda kendinizle olan yolculuğunuzda huzur, sağlık mutluluk, sevgi dolu olmanızı ve şahane bir Salı günü diliyorum
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…