??Düşünce sisteminizden memnun musunuz bilmiyorum ama düşünce sisteminizi kontrol altına alabilir ve de onu değiştirebilirsiniz. Peki, kolay mıdır?

Diye sorarsanız bu sizin hazır olmuşluğunuzla ilgilidir
Bugün zihnimizi nasıl geliştirebiliriz ile ilgili bir yazı yazmak istedim faydalı olması dileklerimle…
   
Bu 7 adımı izlerseniz zihni nasıl geliştireceğiniz basit bir iştir:??
 ??
 1. Konuşmayı bırakın.
Bir süre sessiz kalmak harika. Düşüncelerimiz içe döner ve hayatla yüzleşmek için daha tutarlı sonuçlar çıkarmaya başlarız.??
 ??
2. Gücünüze sahip çıkın.??
Bazen güçlü yönlerimizi geliştirmeye, iyileştirmeye ve beslemeye odaklanmamız gerektiğinde, zayıf yönlerimizi güçlendirmeye çok fazla odaklanırız. Zihninizi nasıl geliştireceğinizi öğrenmek istiyorsanız, güçlü yönlerinizi geliştirin.??
 ??
3. Kendinizle ilgili düşüncelerinizi güçlendirin.??
İyi yönleriniz hakkındaki düşüncelerinizi güçlendirin. İnsanlarla konuşmakta iyiyseniz veya matematikte iyiyseniz, bunu kendinize daha sık hatırlatın. Bunun, kendinizle ilgili imajınızı güçlendirme ve güçlendirme avantajı vardır.??
 ??
4. Riskli kararlar verin.??
İçine biraz acı biber katmazsanız hayat sıkıcı olacaktır. Riskli bir karar almak, konfor alanınızın sınırlarını tamamen ortadan kaldırır ve hayatınız sonsuza kadar değişebilir.????
 ??
5. Bir yabancıyla konuşun.??
Bir kez daha konfor bölgelerimizi kırmakla ilgili. Sokaktaki tanımadığınız insanlara merhaba demek ya da günaydın demek bile sizin ve selamladığınız yabancının üzerinde büyük bir etki yaratabilir.????
 ??
 6. Kendinize inanın.??
Birçok insan hayatlarının önceden belirlenmiş olduğuna ve onu değiştirmek için yapabileceğimiz hiçbir şey olmadığına inanır. Hiçbir şey gerçeklikten daha uzak değildir. Hayatınızın kontrolündeki tek kişi SİZSİNİZ. Bunu düşün ve buna göre hareket etmeye başla.??
 ??
7. Her gün meditasyon yapın.??
Meditasyon, hayatınızı ve düşünme biçiminizi sonsuza dek değiştirme gücüne sahiptir. Her gün birkaç dakika meditasyon yapmak beyninizi fiziksel olarak dönüştürecek ve sinirsel bağlantıları güçlendirecektir.????
  Kimseden hiç bir şey bekleme her şey sende unutma!
Yapacaksan sen yapacaksın
Hayat senin hayatın senin neye ihtiyacın olduğunu kimse senin kadar bilemez
Kendine sahip çık ve kendini sev…
    Kendinize ve çevrenize aşkla ve Sevgiyle bakınız.
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…