Efsane bir Aralık ayının ilk Cumartesinden tüm okuyucularıma selammmm..

Hayatımızdan aldığımız yaşam dersleri var. Bunlar belki kitaplarda da yazmaz ama hayatımızın akışı için çok değerlidir.
1. Hayatımızın çoğunu yanlış hedefleri kovalayarak ve yanlış ideallerin peşinden koşarak geçiririz. Farkına vardığın gün, gerçekten yaşamaya başladığın gündür.
 
2. Gerçekten her zaman herkesi memnun edemezsiniz. Önce kendinizi, sonra sevdiklerinizi memnun edin, geri kalan herkes zaten kendini memnun etmekle meşgul, bana güvenin.
 
3-Hiç kimse mükemmel değildir ve hiç kimse kaderinden gerçekten mutlu değildir. Bu
Anlaşıldığında karşılaştırmadan ve yargılamadan kurtulursunuz. Gerçekten de özgürleştiricidir.
 
4-Kimse neyi doğru yaptığınızı görmez, neyi yanlış yaptığınızı herkes görür. Bu sizin için netleştiğinde, bir şeyleri doğru nedenle yapmaya başlayacak ve çok daha fazla eğlenmeye başlayacaksınız.
 
5-Görünüşünüzü hırpalayarak geçirdiğiniz yıllara pişman olacaksınız, ruhunuzun içinde yaşadığı gemiyle ne kadar çabuk barışırsanız o kadar iyi. Vücudunuz harika ve önemli ama sizi tanımlamaz.
 
6-Sağlığınız elbette önemlidir, ancak stres, korku ve endişe, herhangi bir lezzetli ama zararlı olan yiyecek veya içecekten çok daha zararlıdır. Mutluluk ve huzur en iyi ilaçtır.
 
7-Bazen sizi kimlerin hatırlayacağı önemli faktör haline gelebilir. Sevginiz ve bilgeliğiniz, verebileceğiniz her şeyden daha uzun yaşayacak. Hikâyelerinizi anlatın, hayal edebileceğinizden daha uzağa seyahat edebilirler.
 
8-Uzun süre burada değiliz ama rüzgara karşı yaşıyorsanız, bu ömür boyu hapis cezası gibi gelebilir. Hayat bir angarya gibi gelmemeli, bir macera gibi gelmeli.
9-Hayatımızda tekrar eden olaylar varsa bunlar neden benim başıma geliyor diye düşüneceğinize ne öğrenmem gerekiyor diye düşün
 
10-. Daima, daima iyi ve en çok sevdiğiniz şeyler için ve sakladığınız şeyleri 'daha iyisi' için ve şimdi için kullanın.
Yarının kimse için garantisi yok. Bugün bir hediye!
Evet, efendim şahane bir cumartesi ve hafta sonu diliyorum
Kendinize ve etrafınıza sevgi ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu hafta sonları
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…