Şahane bir cuma gününden tüm okuyucularıma Selammmmm … Bugün çoğunuzun merak ettiği bir konu üzerinde konuşmak istedim.

Hayatta her şeyin bir titreşimi bir frekansı olduğunu biliyoruz. Bunun için sayısalca olmaya da gerek yok. Evet her şeyin bir frekansı ve dalga boyu var peki acaba sizin frekansınız nedir? Bunu nasıl anlayabiliriz? Bunu anlamak için öncelikle hayatınızda hem iyi hem de kötü neler olduğunu gözlemleyerek ve tanımlayarak başlayın. Titreşiminizin nasıl olduğunu anlamak basit ama güçlü kendini tanıma uygulamalarıdır. Evrende her şey enerjidir, her şey titreşir, her şey dönüşür, her şey hareket eder, hiçbir şey hareketsiz değildir. Tüm nesneler, insanlar, durumlar veya duygular bir titreşim frekansına sahiptir.
 
Düşündüğümüz her şey iyi ya da kötü bir duygu uyandırır ve bu düşüncenin o duygu ile birleşmesi bize çekeceğimiz şeyin titreşimini oluşturur, yani evrenden aldığımız her şey uyum içindedir. Titreştiğimiz frekans.
 
Her an bağlı olduğumuz frekansı gözlemleyebiliriz, sadece hayatımızda olup bitenlere dikkat edelim, fiziksel, duygusal veya ruhsal tüm yönleriyle çektiğimiz sonuçları gözlemleyelim. Fark ettin mi? Mevcut sonuçları beğenmiyor musunuz? Bu yüzden kendinizi gözlemlemeniz ve bağlandığınız frekansı değiştirmeniz gerekiyor.
 
Tekrarlayan düşünce kalıplarınızı değiştirmeye dikkat etmeye başlayın, günlük hayatınız için her zaman pozitif şeyler ve iyi enerjiler isteyin. Evrene gönderdiğimiz her şeyi çekeriz. Şimdi bu soruyu kendine sor. Şu anda evrene ne yayıyorsunuz?
Evet efendim frekansınız ,titreşiminiz her daim yüksek ,hayatınız akışta ve güneş ışığınız olsun..
Hayırlı cumalar
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…