Efsane bir pazar gününden tüm okuyucularıma Selammmmmm.

Bugün altıncı hissi kuvvetli olanların özelliklerinden konuşalım istermisiniz?
Gelin hep birlikte inceleyelim sizde bakın bakalım acaba sizin altıncı hissiniz nasıl ?
 
Efendimmmmmm Altıncı Hissi kuvvetli olan kişiler;
1-Sıklıkla anlamı derin, canlı rüyalar görürler: Altıncı hissi gelişmiş kişilerin rüyaları son derece gerçek görünür ve uyandıktan sonra bile hatırı sayılır bir süre bu deneyimleri yaşamaya devam eder.
2-Başkalarının sözlerini sezme yeteneğine sahipsiniz: Sadece bir kişinin yüzüne bakarak ruh halini deşifre edebilir ve bu sayede ne söyleyeceğini hissedebilirsiniz.
3-Başkalarının duygularını tam anlamıyla hissedebilirsiniz: Sadece sizin değil, hayatınızdaki diğer insanların duygularıyla da başa çıkacak bilgeliğe sahipsiniz. Empati kuran insan nasıldır?6.hissi güçlü insanların empati kurmada da başarılı olduğu bilinir.
4-Artık hatırlamadığınız bir geçmişe bağlılık hissedersiniz: Ondan önce bir hayatınız varmış gibi hissedebilirsiniz ve neyle ilgili olduğunu hatırlamasanız da o hayat boyunca yaşadığınız belirli şeylere bağlı hissedersiniz.
5-Sezgileriniz oldukça gelişmiş bir insansınız. Sağduyunun ötesine geçerek her şeyi derinlemesine hisseder ve anlayabilirsiniz.
6-Hayatınızdaki diğer insanlardan belli bir mesafede kalmayı hissedebilirsiniz: Çok kalabalık ortamlarda çok rahat hissedemeyebilir ve yalnızken ya da daha az insanın olduğu ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda davranışlarınız daha bağımsızdır.
 
7-Bir şeyler yolunda gitmediğinde ya da işler olması gerektiği gibi gitmediğinde hissedersiniz. Ayrıca, onu her zaman hayata karşı tetikte tutan güçlü bir tehlike duygusuna sahiptir.
8-Kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz : ??Çünkü çok yoğun, sezgisel ve mesafeli bir insansınız. Altıncı hissi kuvvetli olan insanlar sık sık yalnız hissetme eğilimindedir; ancak, her zaman içsel benliğinizle iletişim halindesiniz ve hislerinizi daha akıllıca kontrol ediyorsunuz.
 9-Altıncı hisleri kuvvetli olanların duru görüleri biraz çalışmayla daha çabuk açılır.
Efendim şahane bir pazar günü olsun tam istediğiniz gibi akışta, sağlıkta , bollukta, berekette ve mutlulukta …
Kendinize ve sevdiklerinize aşk ve sevgiyle bakınız
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…