Hayatınızdaki insanlar; • İnsanlar sizi memnun etmek ya da üzmek için mevcut değiller. Onlar size öğretmek için varlar.   Hissettikleriniz için kimse suçlanamaz.

Şu anda sahip olduğunuz duyguları seçen sizsiniz.
 Sadece sen.
Beklentisiz ama bakış açısıyla yaşama sanatı, hüsrana uğramamanın anahtarıdır.
* Kimsenin onayına ihtiyaç duyma bağımlılığınızı kendi içinizde iyileştirin. Ancak bu şekilde ruhunuzun, özünüzün cesurluğunuzun ve doğal güveninin tadını çıkarabileceksiniz.
• Ne kadar düşündüğünüzün önemi yok, Kontrolü bırakın, ancak o zaman kendiniz ve hayatınız üzerinde hakimiyet sahibi olacaksınız. Kontrol, korkunun bir yansımasıdır ve ustalık, iç gerilimlerin mutlak yokluğu ve barışla karşılaşma durumunun bir yansımasıdır.
Birini memnun etmek için kendinizi iptal ettiğinizde ışığınız söner.
 Ne kadar romantik ve şiirsel olursa olsun, başkalarının size söylediği her şeye inanmayın. Hani biz söze bakma öze bak deriz ya işte önemli olan sözler değil tavırlardır.
Gururu ve her şeyin istediğiniz, istediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz gibi olacağına inanma yanılsamasını bırakın.
Hayatınızda olan her şeyden siz sorumlusunuz. Sevseniz de sevmeseniz de, baskın düşünce ve duygularınız realitenizi şekillendirecektir. Bu yüzden realitenizi değiştirmek istiyorsanız, düşüncelerinizi ve duygularınızı değiştirin.
Duygusal ihtiyaçlarınızı sadece siz karşılayabilirsiniz. Bunları insanlara yansıtmak, açlığını gidermek için zorla yemek yemesini istemekle aynı şeydir.
Evet efendimmmm hepimize güzel bir pazartesi günü ve yeni bir hafta diliyorum siz bu satırları okurken ben beyaz tv’de çekimlerde olacağım.
Hayatımız bu yeni gün ve başlayan yeni  hafta ile tam istediğimiz gibi gitsin ,güneş ışığımız olsun ,sevgimizde bol bol olsun ..
Kendinize ve çevrenize iyi bakın sevgiyle ve aşkla
Selam ve sevgilerimle,
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…