Enerjinizle ilgilenmeye başladığınızda, daha iyi insanları , daha iyi zamanları kendinize çekmeye başlarsınız, daha iyi hissetmeye başlarsınız.

Her şey senin içinde başlar. Enerjinize dikkat ettiğinizde, hangi ortamda olursanız olun, ışık her zaman içinizdedir ve hiçbir şey sizi etkilemez.
Enerjimizi günlük olarak, günlük davranışlarımızda, yaydığımız duygu, düşünce ve eylemlerimizle çalışırız. Enerjinizi yaratan sizsiniz.
Bazı eylemlerin enerjimizi boşaltma gücüne sahip olduğunu, diğerlerinin ise her zaman yüksek tutmaya yardımcı olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Kendi günlük düşüncelerinizi ve duygularınızı tekrarlayarak belirli titreşim durumlarını güçlendirirsiniz.
Takıntılı düşünceler ve toksik duygular enerji tüketir ve elektromanyetizma yoluyla daha fazla olumsuzluk çeker.
 Öte yandan, iyi düşünceler ve güzel duygular gerçek bir "dua" gibidir.
Minnettarlığın,şükretmenin  enerjisi, titreşim frekansınızı olumlu yönde etkiler. Bu yüzden her gün şükretme alışkanlığını benimseyin. Basit bir teşekkür etme eylemi, titreşiminizi artırabilir.
Gün boyunca, zihninize yiyecek olarak sunduklarınızı dikkatlice gözlemlemeye çalışın.
Kaliteli müzik dinlemeye çalışın, entelektüel fayda sağlayan veya daha yüksek frekansta titreşmenize yardımcı olan şeyleri izleyin ve okuyun.
Ayrıca şikayet etme ve başkalarını kötüleme alışkanlığını da ortadan kaldırmaya çalışın. Yargılamayın, kimseyi işaret etmeyin ve eleştirmeyin.
Olumsuz bir şey düşünmemeye veya söylememeye çalışın.
24 saatinizi dünya hakkında, hiç kimse veya kendiniz hakkında olumsuz bir şey söylemeden geçirin ve bunun hayatınızı nasıl değiştireceğini görün.
Titreşim frekansınıza daha fazla özen gösterin ve bu durum hangi dinden ya da dilden olup olmamasına bağlı değildir. Enerjiniz fiziksel sağlığınız kadar önemlidir, ona iyi bakın.
Evettttt efendimmmm güzel bir pazar günü olsun  akışta hemde tamda istediğiniz gibi …
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız efendim
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu pazarlar
SİZİ SEVİYORUM..
SİZİ SEVİYORUM..
SİZİ SEVİYORUM…