Seni hasta edenlerle ilişkiye giriyorsan, akıl sağlığına sahip olmayı istemenin bir faydası yok.

Biriyle yakın bir ilişki kurmayı seçtiğinizde, o kişinin sizi etkilemesi için duygusal ve psikolojik alan açmış olursunuz. Partneriniz olarak seçtiğiniz kişi hayatınızdaki HER ŞEYİ, zihinsel ve duygusal sağlığınızı, özgüveninizi etkiler...
Psikolojinizi bozan insanların yanında olmayın. Işığınızı güçlendiren insanlarla kalın. Sizi hayal kırıklığına uğratan, cansız, gergin, endişeli, gevşemediğiniz, eğlenmediğiniz ve eskisi gibi gülümsemediğiniz bir ilişkiye nasıl aşk diyebilirsiniz? Psikolojik istismar, sürekli yıpranma ve tükenme duygusuyla yaşamanıza neden olur. Kendinizi her geçen gün daha fazla boşaltıyor ve sağlığınızı, neşenizi, coşkunuzu ve canlılığınızı boşa gidiyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz.
İşaretlere dikkat edin!
Psikolojik istismarın en büyük kırmızı bayraklarından biri, hayatınızda daha önce hiç kimseyle bu kadar çok fikir ayrılığı yaşamamış olmanızdır. O halde NASIL HİSSETTİĞİNİZE  İNANIN. Kendinize sürekli “neden bunu yaşıyorsunuz” diye soruyorsanız, sorularınızı dinleyin!
Bir ilişkide zihninizi her zaman gergin hissetmeniz normal değildir. İşaretlere dikkat edin. Hissetme şekliniz duygusal termometrenizdir. İstismarın var olması için sana dokunması gerekmez. İyilik kisvesine bürünmüş yıkıcı eleştiri su istimaldir. İlişkide yolunda gitmeyen her şey için seni suçlamak istismardır.
Günlerce açıklama yapmadan ortadan kaybolmak tacizdir. Ceza olarak duygusal buz kullanmak istismardır. Nesneleri kırmak, duvara yumruk atmak, öfkeyle arabayı hızlandırmak istismardır.
Bunların hepsi, daha fazla sorundan kaçınmak için kabul ettiğiniz, ancak neşenizi çalan ve özgüveninizi yok eden davranışlardır.
Hayatta yapabileceğiniz en zehirli şeylerden biri, sırf hayatınızda kalabilmek için birinin içindeki kötülüğü görmezden gelmektir. Bunu bir daha asla yapma!
Bize kimin zarar vereceğini biz seçmiyoruz. Ama kişinin daha ne kadar incinmeye devam edeceğini biz seçiyoruz. Sana iyi gelmeyen her şeye sevgiyle ve yumuşaklıkla veda et .
 
Peki sizin duygusal termometreniz ne diyor acaba?
 
Efendim güzel bir pazar ve hafta sonu dileklerimle akışınız bol, güneş de ışığınız olsun.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…