Fizik okurken kuantum dersinde bu konu çok ilgimi çekmişti “Benzer benzeri çeker “ ilkesi ki kimyada da çok kullandığımız ve anlattığımız bir yöntemdir.

Yıllar önce Uludağ Üniversitesi’nde kimya ve yan ana bilim dalı olarak fizik okurken kuantum dersinde bu konu çok ilgimi çekmişti “Benzer benzeri çeker “ ilkesi ki kimyada da çok kullandığımız ve anlattığımız bir yöntemdir.
 
Bugün sizlere Titreşim yasasından bahsetmek isterim ilginizi çekeceğini umut ediyorum.
Evet değerli dostlar;
•Evrendeki her şeyin bir elektromanyetik alanı ve bir elektromanyetik frekansı vardır. Düşünceler ve duygular dahil.
 
• İyi ya da kötü hissettiğiniz her şey titreştiğiniz frekansı belirler ve aynı frekansta titreşen insanları, olayları ve koşulları kendinize çekersiniz.
 
• Hissetme şeklinizi değiştirerek belirli bir günde titreşiminizin frekansını değiştirirseniz, etrafınızdaki her şey değişecektir, çünkü yeni bir frekansta titreşiyor olacaksınız.
 
• Hayatınızda başınıza gelen kötü bir şeyi değiştirebilirsiniz. Asla çok geç değildir çünkü bu konudaki hislerinizi değiştirebilirsiniz.
 
• Birçok insan duygularını otomatik pilota koyar. Duyguları, başlarına gelenlere tepkidir. Ancak, başlarına gelenlerin nedeninin duygularının olduğunun farkında değiller.
 
• Bir şeyi değiştirmek için, sağlığınızla, paranızla, ilişkilerinizle veya hayatınızın başka herhangi bir yönüyle ilgili olsun, bu konuda hissettiklerinizi değiştirmelisiniz.
 
• Suçlamak, eleştirmek, kusur bulmak ve şikayet etmek olumsuzluğun her türlüsüdür ve bunların hepsi hayatınıza sadece çatışma getirir.
 
• Kelime dağarcığınızdan korkunç, nahoş, iğrenç gibi kelimeleri çıkarın. Fantastik, harika, muhteşem, parlak ve şahane gibi daha fazla kelime kullanın.
 
• Her gün yeni bir yaşam için bir fırsattır. Her gün hayatınızda bir dönüm noktasıyla karşı karşıyasınız. Ve sadece bir günle, hislerinizi değiştirerek geleceği değiştirebilirsiniz.
Sizin de hayatınız Sizin düşünce sisteminizin sonuçları olarak devam etmekte hepimizin olduğu gibi değiştirmek mi?
Evet değiştirebiliriz her şey bizim elimizde…
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın
AKIŞINIZ  bol ve güneş ışığınız olsun…
Mutlu Pazartesi ve yeni hafta dileklerim,
Düsseldorftan Selam ve sevgilerimle…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…