Bu güzel pazar gününde pozitifliğimizi nasıl yükseltebiliriz, negatif enerjimizi nasıl düşünebiliriz ruhsal korumamızı nasıl gerçekleştirebiliriz?

Bu güzel pazar gününde pozitifliğimizi nasıl yükseltebiliriz, negatif enerjimizi nasıl düşünebiliriz ruhsal korumamızı nasıl gerçekleştirebiliriz?
Ruhsal koruma ile ilgili bir çalışma yapmaya ne dersiniz?
 
İnsanlığın kadim bilgeleri kıskançlığın negatif enerjisinin zararlı etkilerini biliyorlardı ve insanlara HER ZAMAN zararlı etkilerinin farkında olmalarını tavsiye ettiler. ??
????
Bu kadim bilgeler hayallerimizin ve projelerimizin %99'unun bize gönderilen bu negatif enerjiden feci bir şekilde etkilendiğini ve korumamızı gerçekten güçlendirmemiz için bizi her zaman uyardıklarını iddia ediyorlar.
 
Bu koruma yollarımızı açar, hayallerin birlikte yaratılmasını kolaylaştırır ve iyi şeylerin yolumuzdan saptırılmasını engeller!
????
Ama kendinizi bu negatif enerjilere, kötülüğe karşı korumanın güçlü bir yolu var mı?
CEVAP EVET:
Negatif enerjilerden korunmak için yapabileceğimiz yollar…
1- Kendiniz de dâhil olmak üzere hiçbir şey veya hiç kimse hakkında kötü konuşma dilini kullanmayın. Bu alışkanlık, dış enerjilere karşı koruyucu bir kalkan oluşturur.
????
2- Projeniz başlangıç ??aşamasındayken, tamamlanana kadar anlatmaktan kaçının.
????
3- Daima maneviyatla bağlantı kurun ve güçlü birlik ve koruma duaları ve meditasyonlar yapın
????
4-Korumanızı arttırmak için, bu amaç için en çok  dünyanın çeşitli yerlerinde de  nazar ve negatif enerjiler için kullanılan nazar boncuğunu kullanabilirsiniz.
Nazar boncuğu negatif enerjilerin uzaklaştırılmasıyla hayatın akmaya başladığını şeklinde bilinir.
5-Negatif enerjiden korunma en güzel yollarından bir tanesi de Pozitif enerjiyi arttırmaktır bunun için sevdiğiniz kişilerle beraber olabilir, doğada yürüyüş yapabilirler, hobilerle uğraşabilir, müzik dinleyebilir ve şarkı söyleyebilirsiniz
 
 
Bu güzel pazar gününde pozitif enerjiniz yüksek hayatınız Akışta Mutlulukta bolluk berekette ve de sağlıkta olsun
Kendinize ve çevrenize sevgiyle aşkla mutlulukla bakınız
Mutlu pazarlar
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…