Güzel bir Çarşamba gününden tüm bu satırları okuyan ve yanaklarında gülücük kondurabildiğim

Güzel bir Çarşamba gününden tüm bu satırları okuyan ve yanaklarında gülücük kondurabildiğim, yüzünde tebessüm oluşturabildiğim ,yüreğinde bir ferahlık bırakabildiğim, aklında sorular oluşturabildiğim  ya da oluşturamadığım tüm dostlarıma selam…
Kuantum fiziğinde ki bu kişisel gelişim dünyası İçin temel sayılabilen bir bilim dalıdır. Üniversitede aldığım kuantum dersiyle benim de bu işe başlangıç noktamdır.
Kuantum fiziğinde titreşim her şeyin enerji olduğu anlamına gelir. Bizler belirli frekanslarda titreşen varlıklarız. Her titreşim bir duyguya eşdeğerdir ve "titreşim" dünyasında sadece iki tür titreşim vardır, pozitif (sevgi) ve negatif (korku) ve herhangi bir duygu, pozitif veya negatif olabilen bir titreşim yaymanıza neden olur. .
Peki şimdi gelin titreşim frekansınızı etkileyen 7 şey neymiş ona bakalım …
 1. DÜŞÜNCE: Her düşünce evrene bir frekans gönderir ve o frekans kaynağa geri döner, yani olumsuz düşünceleriniz, cesaretinizin kırılması, üzüntü, öfke, korku varsa, hepsi size geri döner. Bu nedenle, düşüncelerinizin kalitesine dikkat etmeniz ve daha olumlu düşünceler geliştirmeyi öğrenmeniz çok önemlidir.
2. İNSANLAR: Çevrenizdeki insanlar titreşim frekansınızı doğrudan etkiler. Etrafınızı mutlu, pozitif, kararlı insanlarla çevrelerseniz o titreşime de girersiniz ama etrafınızı şikayet eden, küfreden, karamsar insanlarla çevrelerseniz dikkat edin. Pekala, frekansınızı düşürüyor olabilirler ve sonuç olarak, Çekim Yasasını lehinize işlemenizi engelliyor olabilirler.
3. MÜZİK: Müzik çok güçlüdür. Sadece ölümden, ihanetten, üzüntüden, terkedilmeden bahseden müzikler dinlerseniz, bunların hepsi titreştiğiniz şeylere engel olur. Dinlediğiniz şarkıların sözlerine dikkat edin, titreşim frekansınızı düşürüyor olabilirler. Ve unutmayın: tam olarak ne titreştirirseniz onu hayatınıza çekersiniz.
4. GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEYLER Talihsizlik, ölüm, ihanet vb. ile ilgilenen şovları gördüğünüzde. beyniniz bunu bir gerçeklik olarak kabul eder ve vücudunuza bütün bir kimyasalı salarak titreşim frekansınızın etkilenmesine neden olur. Sizin için iyi olan ve daha yüksek bir frekansta titreşmenize yardımcı olan şeyleri görün.
5. ÇEVRE: İster evde ister işte olsun, düzensiz ve kirli bir ortamda çok zaman geçirmeniz titreşim frekansınızı da etkileyecektir. Çevrenizi iyileştirin, çevrenizi düzenleyin ve temizleyin. Evrene çok daha fazlasını almaya hazır olduğunuzu gösterin. Halihazırda sahip olduklarınıza dikkat edin.
6-KELİMELER
Eğer bir şeyler ya da bir konu hakkında kötü konuşmaya alışkınsanız titreşim frekansınızı etkiler titreşim frekansınızı yüksek tutmak İçin başkaları hakkında kötü konuşmaları yargılamaları bırakmalısınız yani dramadan kaçınmalısınız ve yaşamdaki seçimlerinizin sorumluluğunu almalısınız.
7-ŞÜKRAN: Şükran titreşim frekansınızı olumlu yönde etkiler. Bu artık hayatınıza dahil etmeniz gereken bir alışkanlıktır. Her şey için şükür etmeye başlamalısın hatta hiç hoşuna gitmeyen şeyler için yaşadığın tüm tecrübeler için.
Minnettarlık iyi şeylerin pozitifin hayatınıza akmasının kapısını açar. Ne diyoruz bizde bu hayatta her şey bizim seçimimiz. Evet efendim kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız…Selam ve sevgilerimle…SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM…