Güzel bir Salı gününden tüm dostlarıma selam. Günümüz tam da istediğimiz gibi geçsin efendim.

Öncelikle yazıma başlamadan önce bu hafta sonu üşütmem nedeniyle minik bir kas spazmı geçirdim. Bu sırada yanımda olan ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu’na, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi müdiresi Ayla Varlık hanımefendiye,Eceabat  Devlet Hastanesi Acil Servisi doktoru ve hemşirelerine ve canım gibi sevdiğim can dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim efendim.
Bugün her zaman söylediğimiz bir şey var her şey sende çözüm sende. Hücreleriniz sürekli olarak düşüncelerinizi izliyor ve onlar tarafından değiştiriliyor. Örneğin bir depresyon nöbeti bağışıklık sistemini yok edebilir.
Sizi ne kadar sakinleştirse de, sizi muazzam bir şekilde güçlendirir. Sevinç ve uyumlu aktivite sizi sağlıklı tutar ve yaşamınızı uzatır.
Olumsuz ya da üzücü bir durumun hatırası, içinizde stresin yaptığı gibi aynı yıkıcı hormonları ve biyolojik maddeleri serbest bırakır. Hücreleriniz, tüm deneyimlerimizi sürekli olarak işliyor ve görüşlerimize göre metabolize ediyor. Vücudumuzda nörotransmitter üretimi değişir, hormon seviyelerinde dalgalanmalar olur, uyku döngünüz bozulur, hücrelerin dış yüzeyi incelir ve topaklanmaya meyilli hale gelir ve gözyaşlarınız bile farklı kimyasal izler içerir. .
Kendimizi sakin hissettiğimizde tüm bu biyokimyasal profil büyük ölçüde değişecek ve hatta yaşlanmamız  bile her gün etkilenecektir.
Vücudunuzun bugün nasıl olduğunu bilmek ister misiniz? Bu yüzden dün ne düşündüğünüzü ve hissettiğinizi hatırlayın. Vücudunuzun yarın nasıl olacağını bilmek ister misiniz? Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı gözlemleyin! Kalbinizi ve zihninizi açarak bir cerrahın bunu sizin için yapmasını engellemiş olursunuz.
Çare sende ve sen onu kullanmıyorsun.
Hastalık kendinden geliyor ve sen bunun farkında değilsin. Unutma, olduğumuzu düşündüğümüz şey değiliz, bilmeden düşündüğümüz ve hissettiğimiz şeyiz.
Evet dostlarım her zaman dediğimiz gibi, Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız efendim..
Selam ve sevgilerimle. SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM…