Bir iş yapmak ya da bir bir karar almak istiyor olabilirsiniz veya hayatınızda bir belirsizlik olabilir. Ya da içinizde sebepsiz bir üzüntü hissediyor olabilirsiniz.

Bir iş yapmak ya da bir bir karar almak istiyor olabilirsiniz veya hayatınızda bir belirsizlik olabilir.
Ya da içinizde sebepsiz bir üzüntü hissediyor olabilirsiniz.
Böyle bir durumu hepimiz yaşamış ya da yaşıyor da olabiliriz.
Peki ne yapabiliriz?
Bu üzüntü bize ne anlatıyor olabilir?
İçinizde bir üzüntü hissi mi var?
Hissettiğiniz üzüntü, hangi yönü izlemeniz gerektiğine dair bir belirsizliği ifade ediyor olabilir. Bir şeyin yeniden ayarlanması gerektiğinin bir göstergesidir.
Özüne uygun olmayan bir işten gelebilir. Ya da artık birbirinize uymadığınız bir ilişkiden. Bu hissettiğiniz üzüntü sizin için harika bir müttefik olabilir. Çünkü seni durmaya, düşünmeye, arkanı dönmeye, kendini kurtarmaya zorluyor.
Sizi yeni ufuklar aramak için yeni yollar gezmeye teşvik ediyor olabilir. Kendinizi yeniden keşfetmenize ve yeniden keşfetmenize izin verir. Ve de yeniden yapılandırmanız İçin bir gösterge de olabilir.
Bu yüzden sakin ol. Sakin ol ve kendine olan inancını güçlü tut. Çünkü yaşadığın sıkıntıda boğulursan ve seni bekleyen yeni bir yer keşfetmeyi bırakırsan umutsuzluğa kapılmak yok.
Şu bir gerçek ki; şu an bulunduğun yerden daha iyi bir yer ve gerçek yer. Göğsünüzün içinde nerede olduğunu ve gerçek yerinizi işgal ettiğinizi nerede gördüğünüzü anlamanıza yardımcı olur. Böylece bu acı, hissetmeyi hak ettiğiniz huzurla yer değiştirir.
Hayatımızda hepimizin de sebepli ya da sebepsiz olarak yaşadığı üzüntüleri olabilir bunlar bana ne anlatıyor diye düşünmek ve orada yeniden yapılandırma ihtiyacınız olduğunu fark etmek bizim için doğru bir düşünce ve bir farkındalık çalışması olacaktır. Biz diyoruz ki fark etmek de zaten yaşadığınız sorunun çözümünün yarısına gelmektir.
Evet efendim hayatınızın aktığı güzel bir Çarşamba gümü olması dileklerim, selam ve sevgilerimle.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın.
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.