Güzel bir Salı gününden tüm dostlarıma selam.

Bugün atalarımızdan genlerle genotip ve fenotiplerle aktarım halinde gelen özelliklerimizin hayatımızı nasıl etkilediğinden konuşalım mı?
Atalarımızdan sadece gözlerimizin, saçlarımızın rengi  mi, boyumuz posumuz mu miras kalır acaba? Bunu hiç düşündünüz mü?
Anne babanızın ailenizde kendilerini tekrar ettiğini hiç fark ettiniz mi? Hatta gittikçe anne ve babanıza benziyor musunuz?
Yaşadıkları ya da davranışlarınız!
Aile bir soy ağacından daha fazlasıdır. Aileler, nesilden nesle aktarılan hikayeleri, fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal ebeveynleri birçok yönden paylaşırlar.
 Genlerimiz üzerinde etkisi olan ve varoluş şeklimizde yankılanan bu hücresel kayıtlar, inançların, durumların ve değerlerin çeşitli tekrarlarından veya aile sevgisinden sorumlu bir aile yapısını  oluşturur. Ailenizi geniş bir şekilde gözlemleyecek ve bu ebeveynleri algılayacaksınız. Bizi refah eksikliği, sevgi eksikliği, ilişkilerde zorluklar ve hatta genetik hasar olarak açan birçok sınırlayıcı ebeveyn var. Fark ettiğimizde, kendimizi tekrarladığımızı, aynı deneyimleri yaşadığımızı görürüz. Belki de atanızın düşük benlik saygısını tekrarlar, aynı araçları tekrarlar, kıtlık ruhunu tekrarlar, tekrarlar.
Olumsuz düşünce kalıplarını ve aile tutumlarını kesmek, haklı olmak için gerekli bir adımdır. Geçmişle barışmalıyız ki onu yakalamayalım ya da mevcut olalım. Biz bunu ofisimizde atalardan bağ kesme olarak yapmaktayız.
Unutmayın ki siz iyileştiğinizde, her şeyi hatta çevrenizi, evreninizi ve sisteminizi iyileştirirsiniz.
Kendinizi iyileştirdiğiniz zaman, Atalarınızı iyileştiriyorsunuz. Çocuklarınızı iyileştiriyorsunuz. Anne babanızı iyileştiriyorsunuz. Evinizi iyileştiriyorsunuz. Sülalenizi iyileştiriyorsunuz.
Şifanızı gören herkesi iyileştiriyorsunuz. Dünyanızı iyileştiriyorsunuz, e o halde ne duruyorsunuz? Evet efendim. Yolunuz açık. Sağlık ve huzurunuz daim olsun.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın.
Selam ve sevgilerimle.
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.