Mutlu Pazartesiler. Şahane bir Pazartesi ve yeni bir hafta başladı.

Mis gibi bir bahar günü, güzel bir Ramazan günü, oh ne kadar güzel.
Her Pazartesi için, her doğan günde olduğu gibi adeta yeni  doğmuş bir bebek gibi yeniyiz .Bu hislerle bugüne ve bu yeni haftaya başlamak bu güzel bahar günlerinde insanı ne kadar da harika hissettiriyor. Öyle değil mi?
Mis gibi her yer artık. Bahar geldi, bahar her yer yemyeşil, çiçekler açmaya başladı bunları hissedebildiğimiz için öncelikle çok şükür, yenilenmenin doğa gibi tam da zamanı.
Şimdi evrene olumlu mesajlarımızı göndermenin tam da zamanı, evrene ne mesaj verirsek bize döneceğinin bilincinde olarak, bu arada kendinizi tanımanın en iyi yolu yaşadıklarınıza bakmaktır.
Benim gözlemim şu: Mutsuzsan, mutsuz birini de bulacaksın. Mutsuz insanlar mutsuz insanlar tarafından çekilir.
Sadece mutlu insanlar mutlu insanlar tarafından çekilir. Akıllı insanlar akıllı insanlara çekilir;
Aynı uçağın insanlarını buldunuz. O halde ilk başlamamız gereken şey şudur: İlişkinize dikkat edin lütfen. Yaşadığınız ilişki, evlilik, arkadaşlık her neyse bu mutsuzluktan kaynaklanıyorsa bu  ilişki acı olmaya mahkumdur.
Evet dostlar öncelikle kendimize dönelim;
Önce mutlu ol, neşeli ol, şenlikli ol ve sonra başka bir bayram ruhu bulacaksın ve dans eden iki ruhun buluşması olacak ve ortaya harika bir dans çıkacak. Her benzersiz birey kendi içinde bir amaçtır. Önce kendin olmayı öğren. Meditasyon, kendine dönmenin kendin olmanın iyi yoludur. Yalnızken mutlu olabiliyorsan, mutlu olmayı öğrenirsin. Artık mutlu bir şekilde eşlik edebilirsiniz. Mutluysan, paylaşacak, verecek bir şeyin var demektir ve verdiğin zaman alırsın; bu mis gibi bahar gününde evrene sevgi göndermeye ne dersiniz ben size sevgilerimi göndermekle başladım bile..
Evet dostlar kendinizi ve etrafınızdakileri sevgiyle ve aşkla sevin…
Size mutlaka dönecektir şüpheniz olmasın…
Mutlu Pazartesiler efendim.
Selam ve sevgilerimle..
Sizi seviyorum, sizi seviyorum, sizi seviyorum.