Bu güzel Cuma gününde hayırlı cumalar dileklerimle kendime ve tüm dostlarıma selamlarımızı ve sevgilerimizi gönderirken kendimizi nasıl hissediyoruza bir bakalım istedim.

Özellikle de kendimizi yanmış ve sıkışmış gibi hissediyorsak gelin bakalım ne yapabiliriz?
Acaba duygularımız bize ne anlatıyor?
"Yanmış" olmakla "sıkışmış" hissetmek arasında büyük bir fark var.
Sıkışmış hissetmek bedeninizden, zihninizden ve ruhunuzdan gelen bir sinyaldir. Aynı şekilde açlık veya susuzluk da bir işarettir. Bir şeye ihtiyacın var demektir. Sıkışmış olduğunuzda kişisel gelişime ihtiyacınız vardır. Hayatınız sıkıcı, durgun veya tahmin edilebilir hale geldi. Dolayısıyla, kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, yeni bir deneyim, yeni bir sınıf veya ilginizi çeken bir projeye yeniden katılmak, yeniden büyümeye başlamanıza yardımcı olacaktır. Tükenmişlik, üzerinizde bitmeyen baskılar veya amansız talepler olduğunda ortaya çıkar. Sinir sisteminiz vergilendirildi ve gergin. Kendinizi ilgisiz ve ilhamsız hissediyorsunuz. Normalde size neşe getiren şeylere karşı ilgisiz hissetmeye başlarsınız. Beklenmedik bir şekilde bir şey daha olursa ya da tabağınıza eklenirse yıkılabileceğinizi hissediyorsunuz. (Bu benim için daha önce vardı)
Peki kendimizi yanmış bir tost gibi hissediyorsak ne yapacağız?
Kendinizi yanmış bir tost gibi hissediyorsanız, tek çözüm ara vermektir. Mola veya azaltılmış bir program isteyin ya da kişisel hayatınızda tükenmişse, arkadaşlarınızdan ve ailenizden yardım isteyin. Ya da profesyonel yardım alabilirsiniz
Çünkü bu şekilde devam edemezsin. Mola vermek bir ödül değildir. Bu senin hakkın. İzin isteme veya izin alma cesaretini bulmak için bir zaman varsa, tam da şimdidir. Özünde mutlu, tutkulu ve kendine güvenen bir insansın. En güzeli Sıfırlamak veya yeniden yeni yollarla büyümeye başlamak için kendinize bir mola verin.
Kendinizle yeniden bağlantı kurmanın en güzel yolu bu. Hayatınız istediğiniz yere aksın.
Kendinize ve etrafınıza sevgi ve aşkla bakın.
Selam ve sevgilerimle…
Sizi seviyorum, sizi seviyorum, sizi seviyorum.