Mucizelerle dolu bir perşembe gününden yüksek enerjili bir günden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.
Sevgili gönül dostlarım evren ne büyüleyici bir gizem değil mi? 
Bizi sürekli zorlayan sürprizler ve deneyimlerle dolu. 
Evrenin kendi bilgeliği vardır, her ne kadar biz insanlar planlarını her zaman tam olarak kavrayamasak da, her an ne yapacağını iyi bilir.

Evrenin öngörülemez olduğu, genellikle bizi konfor alanımızdan çıkaran durumları bize sunduğu doğrudur. Ama bu, bu zorlukların boşuna olduğu anlamına gelmez.

Evrenin bize öğretmek için gizemli yolları var, birey olarak büyümemizi ve gelişmemizi sağlıyor.
Aynı şekilde evren de bize harika hediyeler getiriyor. Bize neşe, sevgi ve umut dolu anlar hediye ediyor. Bize amacımızı bulmak ve en derin hayallerimizi gerçekleştirmek için fırsatlar sunuyor.
Bir şeyler beklendiği gibi gitmese bile evrenin sürecine güvenmek önemlidir. Bazen bizden alınan şey sadece daha iyi bir şeye, gerçekten bize ait olan bir şeye yer açmaktadır.
Evren her an neye ihtiyacımız olduğunu biliyor ve bütünlüğümüze ulaşmamız için yorulmadan çalışıyor.
Bu nedenle, her şeyin bir sebebi olduğuna inanarak evrenin bize getirdiği dersleri ve hediyeleri kabullenmeliyiz. Tam olarak anlamasak da evrenin bizim için daha büyük bir planı olduğu güvencesinde rahatlığı bulabiliyoruz. Bu yüzden, onun muhteşemliğine teslim olalım ve bu olağanüstü hayat yolculuğunda bize rehberlik etmesine izin verelim.

EVREN NE OLDUĞUNU BILIR: YAPAR. NE ÇIKARDIĞINI VE NE GETIRDIĞINI BİLİR
Sen sadece akış güven ve izin ver  aksın…!!!
Sevgi ve minnetle
Sizi seviyorum ..,
Sizi seviyorum ….,
Sizi seviyorum …..,