Mucizelerle dolu  bir Çarşamba gününden tim gönül dostlarıma selammmmmm. Bugün titreşimimizi yükseltmek için neler yapabileceğimizden konuşalım.

İster misiniz?

1–. EN BÜYÜK SIKINTI ZAMANLRINDA SESSİZ KALMAYI ÖĞRENİN: Gönül rahatlığı ve sabır, krizler sırasında en iyi müttefiklerinizdir. Bu nitelikleri fethetmek ruhsal evriminizin bir parçasıdır.

 

2. Başkalarını yargılamaktan KAÇININ: Dış dünyadaki algınız iç dünyanızın bir parçasıdır. Başkaları hakkında kötü konuştuğunuzda, kendiniz hakkında kötü konuşuyorsunuz demektir. Onları incitirsin ve incinirsin. Bu yüzden onları sev ve kendini sev.

 

3. Dikkatinizi en çok sevdiğiniz şeylere odaklayın Direndiğiniz şey devam eder. Negatife odaklanırsanız, büyümesini sağlayabilirsiniz. Olumluya odaklanırsanız, aynı zamanda büyümenizi sağlayacaktır. ne seçersiniz siz “O”sunuz ..demektir..!

 

4. SESSIZ OLUN. Kavga etmek kötü değil, ama bunun sadece bir sınav olduğunu unutmayın: Eski borçları veya eski eylemlerin sonuçlarını ödüyorsunuz. Bu yüzden nefes alın, kabul edin ve akmasına izin verin. Ne kadar sakin ve akıcı kalırsanız, karmanızı o kadar temizlersiniz.

 

5. UMUDUNUZ OLSUN, :Fikrinizi değiştirin ve gerçekliğinizi değiştireceksiniz.

 

6. AFFET,  VE SERBEST BIRAK: zor olabilir, ama gereklidir. Bu olumsuz duyguları karma döngüsünü sürdüren şeydir. Birisin onu kırması ve bunu yapmaya başlaması gerekir.

 

7. DAİMA POZİTİF KONUŞUN: Kelimeler aynı zamanda hem sizin hem de başkalarının gerçekliğini oluşturur. Ne söylediğinize dikkat edin, olumlu ve olumlu olun ve her kelimeyi çok iyi seçin.

 

8. GÜNDE EN AZ BİR KEZ DÜZENLİ OLUN (5 dakika iyi bir başlangıç olacaktır): Zihninizi sakinleştirmenin ve ruhsal varlığınızla temasa geçmenin en iyi yoludur

9. ?SİZİN VE TÜM SEVDİKLERİNİZ İÇİN HOŞ, SEVİLEN DURUMLARI GÖRSELLEŞTİRİN:

Zihninizde var olan şey gerçekliğinizde kendini gösterecektir. Siz ve sevdikleriniz için bu realiteyi yaratın, mutluluk yaratacak kendi gerçeğinize ulaşın

 

10. NE ALIRSANIZ ALIN SEVGI VERIN.

Evetttttt sevgili dostlarım hepimizin titreşimi yükselsin istediğiniz gibi bir hayatınız olsun

Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız

Selam ve Sevgilerimle …

SİZİ SEVİYORUM…

SİZİ SEVİYORUM…

SİZİ SEVİYORUM…