Mucizelerle dolu yepyeni bir haftaya  ve 9 enerjili bir gün olan pazartesiye hoşgeldiniz diyoruz.

9 numara numerolojide evrensel uyanışı ve ruhsal öğrenmeyi sembolize eder. Bize  evrensel sevgiyi , merhameti , idealizm ve hizmeti anlatır . Farkındalığımız yüksek mucizelerle dolu bir yeni hafta niyetimizle bugün  akışta bir hayat istermisiniz  acaba diye size sormak istiyorum .?

 

Biz insanlar, etrafımızdaki titreşimleri  çekme ve uzaklaştırma gücüne sahip güçlü bir enerjiye sahibiz.

 

Verdiğimiz enerjinin kalitesi, bize çektiğimiz titresimlerin kalitesi ile doğrudan orantılıdır.

 

Bizler  santral olarak aklımızın  ve kalbimizin  gücüne göre farklı seviyelerde enerji üretebiliyoruz.

 

Özellikle de  duygularımız pozitif düşüncelerle hizalandığında , enerjimiz yükselir, böylece pozitif titreşimleri çekebilmemizi ve olumsuzlukları uzaklaştırabilmemizi sağlar .

 

Öte yandan, olumsuzluk durumunda olduğumuzda titreşimlerimiz azalır ve bu da bizi düşük enerji sarmalına götürebilir.

 

Bu nedenle eneriimizin farkında olmak ve her zaman yüksek tutmak için çalışmamızın, hayatımızda olumlu ilham, neşe ve umut kaynaklan aramak önemlidir

 

Enerjimizi etkileyen olumsuz titreşimleri  tanımlamak  zorlayıcı olabilir, ancak bazı günlük uygulamalar bu titreşimleri tespit etmeye ve nötralize etmeve yardımcı olabilir.

 

Meditasyon, enerjimizi etkileyen olumsuz kalıpları tanımlamamızı sağlayan duygu ve düşüncelerimiz hakkında daha fazla bilinçlenmemize yardımcı olan mükemmel bir araçtır.

 

Ayrıca pozitif insanlarla  çevrili olmak ve hoş bir ortama sahip olmak da olumsuz titreşimleri notralize etmeye yardımcı olabilir.

 

Diğer faydalı uygulamalar arasında düzenli fiziksel aktivite pratiği, motivasyonu yüksek kitaplar okumak, ilham verici müzik dinlemek ve dengeli ve besleyici bir beslenme sağlamak yer alır.

 

  Enerjimizin farkında olup negatif titreşimleri nötralize etmek icin çalıştığımızda  pozitif bir zihniyete sahip olup enerjimizi bir sonraki seviyeye çıkarabiliriz.

İşte o zaman hayatımızın akışı için gerekli olan enerji elde etmek kolaylaşır . Hayatımıza akışa  geçer .

Mucizelerle dolu

Akışta yepyeni bir hafta niyetimle ve sevgilerimle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,