Mucizelerle dolu bir cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Her gün uyanıyoruz uyandığımız dünya genelde madde dünyası. Ne yiyeyim ne içeyim ne giyeyim o ne giymiş bu ne giymiş o nereye gitmiş bu nereye gitmiş gibi gibi …

Ama bir gün bir gün bedenden değil ruhtan uyanacaksın. Çünkü ne yersen ye ne giyersen giy nereye gidersen git ruhunu doyurmuyorsan açsın demektir.

 

İşte bir gün uyandığında yepyeni bir farkındalıkla gözlerini açacaksın 

Gerçekte kim olduğunuza, bu dünyadaki misyonunuza ve varlığını  yöneten değerlere uyanacaksın.

 

Uyandığında yaşadığın tüm durumlar anlam kazanacak. Daha fazla acı ya da keder yok. Tüm geçmişiniz şükranla görülecek ve her deneyiminizin büyümeniz için gerekli ve önemli olduğunu anlayacaksın.

 

 Uyandığınızda daha fazla suçluluk kalmayacak. Yaptığın her şeyin içinde bulunduğun şartlarda olduğunu anlayacaksın. Elinizden gelenin en iyisini yaptığını ve "hatalarınızın" birbirinizi bulma çabaları olduğunu anlayacaksınız. Ve tüm suçluluk duygusu sevgiye ve kendini affetmeye dönüşecek

 

Uyandığında kendini seveceksin.

Kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırakacaksın ve eşsiz olduğunu anlayacaksın. • Sonunda her insanın güzelliğinin, olduğu gibi olmasında yattığını ve hiçbir standardın size özgün olma güzellik gücünü veremeyeceğini anlayacaksınız.

 

Uyandığında yargılamayacaksın.

Herkesin farklı bir evrimde olduğunu, başkalarının tutumları işinize yaramasa bile, herkesin kendi hareketlerinin sonuçlarından ders alma hakkına sahip olduğunu öğreneceksiniz, çünkü herkes kendi tekamül yolundadır.

 

Uyandığında şimdiki zamana daha çok değer verecek, adımların yavaşlayacak, hissettiklerini daha çok ifade edecek ve seni sevenlerin sevgisine açık olacaksın. Tüm varlıklara farklı gözle bakacaksın, varlıklarına saygı göstereceksin, her şeyin bir anlamı olduğunu, daha büyük bir gücün ruhunu ve kaderini hareket ettirdiğini bilerek yürüyeceksin.

 

Uyandığında Evrenle sürekli iletişim halinde olacaksın ve yaptığın her hareket bir dua olacak.

 

Hala uyku, rüya ve hayatın derinliklerine gözlerimizin açılması arasında yaşıyoruz. Ama yaşadığımız her durum, bizi uyanmaya çağıran hayatın bir dokunuşudur.

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum….,

Sizi seviyorum…..,