Mucizelerle dolu bir cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum  bugün sizlerle geçmişimizi temizleme çalışmasına niyet ediyorum.

Hepimiz kendimizi geçmiş ve çözülmemiş durumlardan duygusal olarak arındırmalıyız.

 

Bu egzersiz bilinçaltınızda duygusal olarak sizi rahatsız eden zor anlardan arındırmaya yardımcı olur:

Öncelikle yalnız olduğunuz bir anı seçin böylece gerekirse duygularınızı dışa rahatlıkla vurabilirsiniz.

 

Geçmiş durumlarla ilgili çözülmemiş her şeyi kağıda yazın: Acı, keder, suçluluk, üzüntü ya da ıstırap deneyimleri.

Her şeyi yazdıktan sonra sayfayı sev ve bu durumlara son vermek için tüm arzularını koy. Kağıdı çöpe atın ya da tercihen yakın (güvenli ve dikkatli bir şekilde). Ve sonra elini göğsüne koy ve şu sözleri söyle:

 

"Ben, şu anda, kendimi tüm çözülmemiş geçmişten

Özgürleştiriyorum. Canımı yakan tüm kalp ağrısını acıyı suçluluklarımı  hayal kırıklıklarımı ihanet pişmanlıklarımı  iç dünyamdan siliyorum. Bugünden itibaren bu durumların hiçbirinin benim üzerimde, aklım ve duygusallığım üzerinde daha fazla gücü olmayacak. İçimde sadece deneyimlerin derslerini, başardım büyümeyi ve beni daha güçlü ve daha iyi yapan hayata olan minnettarlığı tutacağım. Artık hatıralara ya da sebep olduğu rahatsızlığı bağlı değilim. Dünle bağlarımı kopardım ve bugünü kucakladım. İlahi ışığı hissediyorum, dönüşümlerin büyük menekşe alevi beni arındırıyor, içten arındırıyor ve yeniye yer açıyorum. Yeni bir insan olmaya açığım, yeni döngülere, yeni insanlara, yeni ve iyi deneyimlere açığım. Benim odaklandığım günümüze ve geleceğimi inşa etmek. Bundan sonra kendimi bolluğa, gerçek sevgiye, iç ve dış şifaya, hayallerimin gerçekleşmesine açtım gibi hayatım dolu olacak. Geçmişim ivileşti, bugünüm barış dolu ve geleceğim refah içinde!

Bu doğru!

Bunları kabul ediyor ve onaylıyorum

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,