Mucizelerle dolu bir perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Bugünün enerjisi 3 ve üç enerjisi enerji, mizah, yaratıcı, bolluk ve olumlu davranış ile ilgili bir sayıdır. Bu sayı kişilerin yaşamında huzur ve sevginin geleceğini vurgular.

 

Bu 3 ten aldığımız güzel enerjilerle biz de bugün hayatımızın akışına huzur bulmamıza engel olan yargılama konusuyla ilgili konuşmaya ne dersiniz?

Başkasını yargıladığın şey, seni en çok rahatsız eden, seni inciten, yankı yapan şeydir.

Seninle, egonla, güvensizliğinle, kendini korumanla, kıtlığınla, fazlalığınla, mücadelenle ilgili (ve üstesinden gelmek, kabul etmek, iyileştirmek senin elinde; değiştirmek değil).

 

Neyi itiraf ettiğini fark et ve kendini özgür bırak! Olduğumuz gibi olmanın mutluluğunu  bulduğumuzda, özgürüz!! Ve böylece başkalarının da özgür olmasına izin veriyoruz!

 

Bir insan, bir başkası hakkında bir fikir ifade ettiğinde, o görüş, kendisi hakkında, kim olduğu, neye inandığı, içinde hangi kavramların ve önyargıların var olduğu hakkında çok daha fazla konuşur. Öğrendiklerini ve neye inandığını yansıtır, yani kim olduğunu açıkça gösterir.

 

Yani, başkalarının sizin hakkınızda söylediklerine daha az değer verin ve başkaları hakkında söylediklerinize daha fazla dikkat etmeye başlayın çünkü bu, kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir ve kendinizi tanımanıza sizin için harika bir pencere olabilir.

 

Aynı zamanda, başkalarının ne düşünebileceği yüzünden kendini aşağıda tutmayı bırak. Öncelikle, başkalarının senin ne yaptığını umursadığını ya da yapmayı bıraktığını sana kim söyledi?

Göbek deliğinizin evrenin merkezi olduğuna sizi kim inandırdı? İkincisi, başkalarının senin hakkında düşündükleri onların sorunu…

 

Aslında her görüşün kişisel tarihle yüklü bir vizyon olduğunu anladığımızda, yargının bir itiraf olduğunu anlıyoruz.

 

Yani sadece yaşa ve kendini başkalarının fikirlerinden arındır!

Sadece kendin ol !!!!

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum …..,