Mucizelerle dolu bir Salı gününden tüm gönül dostlarıma selam ve sevgilerimle diyorum.

Salı gününün enerjisi numerolojiye göre 1 ‘dir

Bir enerjisi bize güçlü irade, pozitiflik, saf enerjiyi getirir. Bir numara yeni başlangıçları ve saflığı yansıtır. Bir numaranın sembolik anlamı ise Bir'in her iki tür eylemi temsil ettiğini anladığımızda daha iyi anlaşılır. Bir hem fiziksel hem de ruhsal daha anlatır. Yani aslında bu günün enerjisi bize yenilikleri lider olmayı ve güçlü olmayı getiriyor.

 

Dışarıya ,maddeye  aşırı derecede yoğunlaştığımız bu dünyada sizlerle bugün bilge olma sanatından konuşmaya ne dersiniz..?

 

Bilge olma sanatı, neyi görmezden gelebileceğini ve kavrayabilmeyi içerir. Sürekli bilgi ve dikkat dağıtmalarla dolu bir dünyada, dikkatimizi ve enerjimizi gerçekten önemli şeylere nasıl yönlendireceğimizi bilmek çok önemlidir.

 

Bilge olmak, her şeyin dikkatimizi hak etmediğini ve savaşlarımızı akıllıca seçmenin kişisel gelişimimiz için şart olduğunu anlamak demektir. Bazı olumsuz veya alakasız unsurları görmezden gelmek, olumlu ve anlamlı şeylere odaklanmamızı sağlar.

 

Olumsuzluğu, yıkıcı eleştirileri ve önemsiz konuları görmezden gelerek, kendimizi öğrenmeye, büyümeye ve yapıcı çözümler arayışına adayacak alan açıyoruz. Hayatımıza değer katmayan şeyleri görmezden gelmek, çabalarımız bizi gerçekten birey olarak yetiştiren şeylere yönlendirmemize olanak sağlar.

 

Ancak neyi görmezden geleceğinizi bilmenin yol boyunca çıkan zorluklara ve sorunlara göz yummak anlamına gelmediğini vurgulamak önemlidir. Evet, aslında her şeyin sürekli enerjimizi ve ilgimizi hak etmediğini anlamak demektir. Dikkatimizi hak eden şeyleri dikkatlice seçerek çabalarımızda daha verimli hale gelir ve daha yüksek bir bilgelik seviyesine ulaşırız.

Bu nedenle, bilge olma sanatı

Özünde neyi görmezden gelebileceğini bilebilme yeteneğine bağlıdır.

 

Çabalarımızı nereye yönlendireceğimiz konusunda bilinçli seçimler yaparak, daha dengeli, verimli ve anlamlı bir yaşam yaşayabiliriz.

Bugünün mucize enerjisi ile herkese akışta bir gün diliyorum

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum ….,

Sizi seviyorum ……,