Güzel ve keyifli bir cumartesi dileklerimle size karar verme zorluğu yaşayanlar için faydalı olabilecek bir yazı hatırladım.

Hayatınızı değiştirmek mi istiyorsunuz?

Karar vermek zor mu geliyor? Olabilecek sonuçları sizi korkutuyor mu?

 

Bazı riskler alma cesaretini bulamadan hayatınızı asla değiştiremezsiniz Değişim kolay olacak diye bir şey yok canım konfor alanından çıkıyorsun. Yeni uçmaya başlayan kuşlar gibisin. Nasıl ki kuşlar bir den kanat açıp uçamaz işte bizde bu şekilde zorlanabiliriz

Amaaaaa uçmak istiyorsak da uçacağız.

Şimdi size acaba nereye gitsem, ne yapsam diye soruları olanlar için, karar vermede zorlananlar için bir sihirli soru hazırladım

 

  Eskiden yanlış karar vermekten korkardım. Kariyerimi değiştirmeyi ya da yeni bir yere taşınmayı ya da arkadaşlarla dışarı çıkıp çıkmayacağımı ya da evde kalıp kendime bakmayı mı düşünüyordum, ne yapacağımı düşünmek beni daha belirsiz ve daha belirsiz hissettirdi. Ne yapacağı konusunda kafası karışık. Ve sonra sihirli bir soru keşfettim… Kendinize bu soruyu sorduğunuzda, sanki belirsizliğin büyüsünü bozuyormuş gibi oluyor.

Bu tek soru, zihninizdeki saçmalıkları yarıp geçiyor ve kalbinizde ve ruhunuzda neyin doğru olduğunu bulmanıza yardımcı oluyor. Hayatında büyük bir karar vermeye çalıştığını bildiğin veya kararsızlıkla kendini sürekli geri tutan herkese bunu gönderebilirsiniz. Bu basit soru, doğruluğuyla beni şaşırtıyor ve kullanmanız gereken bir araç çünkü kararsızlığı azaltmanıza ve sizin için amaçlanan hayatı yaratmanıza yardımcı olacak.

 

Bir işe girişeceksiniz ya da bir karar alma aşamasındasınız şu soruyu kendinize sorun;

İşte sihirli soru;

Bu karar geleceğinizi mi yoksa hayatınızın olanaklarını mı genişletiyor?

Bu soru size ufuk açacak düşüncelerine bir yön getirecektir.

Sevgili dostlar Verdiğiniz her karar sizin için en iyisi olması  ve hayatınızın akması için olması dileklerimle..

 

Kendinize ve etrafınıza Aşkla  ve sevgiyle  bakın ..

Selam ve Sevgilerimle

Sizi Seviyorum..,

Sizi Seviyorum…,

Sizi Seviyorum ….,