Sevgili gönül dostlarım mucizelerle dolu bir çarşamba gününe niyetimle diyor ve bugün ruhumuzu açılan pencerelerimizden yani gözlerimizden konuşmaya niyet ediyoruz.

Gözlerimiz fiziksel organlardan çok daha fazlasıdır, kim olduğumuzun özüne açılan gerçek portallardır. Bu ilahi pencerelerden etrafımızdaki dünyaya bağlanıp, etrafımızı saran güzelliği, renkleri ve enerjiyi emiyoruz.

 

Yüzeyin ötesine bakmamıza izin verdiğimizde, gözlerimizin ruhumuzun aynası olduğunu fark edebiliriz. En derin duygularımızı, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi, korkularımızı ve hayallerimizi ortaya çıkarırlar. Her bakışın ardında anlatılan bir hikâye vardır.

 

Ayrıca gözlerimiz enerji iletme gücüne sahiptir. Sevgi, şefkat ve nezaketle baktığımızda başkalarının kalplerine dokunabilecek ilahi bir Işık yayarız. Bakışlarımız iyileştirebilir, hoş karşılayabilir ve ilham verebilir.

Söylenmemiş sözleri aktarabilir, sevgiyi fade edebilir ve ruhları kelimelerin ötesinde bir seviyede bağlayabilir.

 

işte bu yüzden o sihirli pencerelere iyi bakmak şart. Gözlerimizi düzgün bir dinlenme, doğanın güzelliği ve dünyaya sevgi dolu bir bakışla beslemeliyiz.

 

Ayrıca görüşümüzün saflığını gizleyecek enerjileri filtreleyerek onları olumsuz etkilerden korumalıyız.

 

Gözlerimizin gücüne uyum sağladığımızda, kendi özümüze ve başkalarının özüne bir geçit açarız.

 

Kendinizi görünüşlerin ötesine bakmaya davet edin, samimi bakışlarda bulunan derin bağı aramaya.

 

Gözlerinizde ortaya çıkan büyüyü yansıtın ve bu özel ışığı dünyayla paylaşın. Her bakışın hayatları değiştirebileceğini, sevgi yayabileceğini ve ruhlara ilham verebileceğini her zaman aklınızda tutun.

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …