Efsane bir çarşamba gününden Tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Ve bugün sizlerle evlerimizin, sokaklarımızın hepimizin can dostları olan köpeklerimizden ve onların manevi misyonundan konuşalım isterim.

 

Sevgili gönül dostlarım can dostlarımız olan köpeklerimiz Suriye Yıldızı’ndan gelen 4 bacaklı fiziksel vücuda sahip ve insanlık için çok özel bir misyonu olan meleklerdir. Onlar duygusal terapistler; eğer üzgün ya da parçalanmış hissediyorsanız yüzünüze güzel bir dil atmaktan çekinmezler.

 

Görevleri bireysel veya toplu olabilir; çoğu çok özel bir iş yaparlar Bu tüm bir grup insan ve aileyi etkileyebilir; bu sonuncusu "köpek evcil hayvanı" almayı seçen ailelerde daha yaygın hale geliyor ve ayrılmaz bir arkadaşa dönüşüyor Sadık ve koruyucu. Ama bu

"sadık arkadaşlığın " ardında sırlar vardır.

 

4 ayaklı meleklerimiz enerji koruyucularıdır; dengesiz enerji alanlarınızdan ve titreşimlerinizden negatif enerjiyi emerler; daha sonra su, bitkiler ve onlara yardımcı olan diğer elementlerin yardımıyla aranacaklar; gerekirse sizi etkileyebilecek çok güçlü enerjiler varken kendilerini sizin için feda edeceklerdir.

 

Emdikleri enerjiyi arındırmalarına yardım etmenin iyi bir yolu onlara çok fazla fiziksel sevgi vermektir; okşamalar onları neşelendirir; sevinçle aurik alanlarını genişletir ve bu yüksek ruh hali bu enerjiyi büyük bir enerji savar gibi hızla sallar. Ne zaman bir köpeği sevgiyle okşasan ona büyük yardım etmiş olacaksın.

 

Köpek bu gezegende onu terk etsen bile seni ömür boyu bekleyecek tek varlıktır.

 

Peki siz can dostlarımız hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Sevgi ve minnetle

Mutlu çarşambalar niyetimle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …